Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Papenakkerstraat 1

Te koop €375.000 - Huis
557 m² 303 m² 4 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

NIEUWBOUW (VERDER AF TE WERKEN) MET 3 SLPK+1 STUDIO EN INPANDIGE GARAGE OP RUSTIGE LOCATIE!

 

Op de Papenakkerstraat ter hoogte van het nummer 1 houden we halt aan deze half open nieuwbouw. In Sint-Lambrechts-Herk, een mooie deelgemeente van Hasselt, kunnen we alle faciliteiten terug vinden die een gezin nodig heeft. Daarnaast is de verbinding met het centrum van Hasselt uitermate goed aangezien de Sint-Truidersteenweg vlakbij is. Zoals de naam van de steenweg verraadt ben je ook in een mum van tijd in Alken, Wellen, Kortessem of Sint-Truiden. Ook de op- en afrit van de E313 is een grote troef! Eerder op zoek naar wat ontspanning? De Mombeekvallei is vlakbij en nodigt uit tot een stevige wandeling.

 

De woning werd in 2019 opgetrokken in een genuanceerde grijze gevelsteen, met oog voor kwaliteit en detail. Een kenmerk die deze woning enorm typeert: RUIMTELIJK: De woning werd voorzien van zeer veel ramen alsook heel grote schuiframen in de leefruimte dewelke absoluut zorgen voor een aangename lichtinval. Deze laatste zorgt er tevens voor dat de ruimtes optisch vergroten en men overvallen wordt door een zeer ruimtelijk gevoel. Eveneens herbergt deze woning circa 300m² bruto bewoonbare oppervlakte wat toch wel aan aangename verrassing is! Momenteel is de woning wind- en waterdicht. Het buitenschrijnwerk is voorzien in aluminium wit met dubbele beglazing. De woning werd geconstrueerd met Ytong blokken van 30cm plus 10cm isolatie. Het huis heeft een volledige isolatie van 20cm en het dak kreeg een extra isolatielaag van 10cm onder de dakpannen. De volgende werken werden reeds met zorg door de bouwheer afgewerkt: elektriciteit, sanitaire leidingen, ventilatiesysteem type D, vloerverwarming, chape en pleisterwerk. In verband met de binnenafwerking werden de landelijke houten binnendeuren reeds geplaatst en werd in de living een muur al bekleed met een knappe wandtegel. De keuken, bad- en douchekamer zal volledig overgelaten worden aan de klant. Het water uit de regenwaterput met een volume van 7.000 en 9.000 liter, kan dan weer gebruikt voor het wasmachine, het toilet en het buitenkraantje, na het doorlopen van een uitgebreid filtersysteem.

 

In totaliteit is er een bruto bewoonbare oppervlakte van circa 300m², verdeeld over drie bouwlagen. Op het gelijkvloers komen we binnen via een inkomhal, reeds voorzien van verlichting, waar we rechts de inpandige garage en links het apart gastentoilet terugvinden. Verder gaande komen we in de open keuken en living in L-vorm. Met grote raampartijen die zicht bieden op de tuin is het hier ongetwijfeld aangenaam vertoeven. Aan de rechterzijde van het pand is er een ruime garage met sectionale poort, waar gemakkelijk één gezinswagen in kan. Ook alle nutsvoorzieningen en de nieuwe energiezuinige cv-ketel van Vaillant kunnen we hier terugvinden.

 

Via de nog te plaatsen trap in de berg-of wasplaats met aansluitingen voor het wasmachine, bereiken we het eerste verdiep, met circa 91m² aan oppervlakte. Er zijn drie ruime slaapkamers en daarnaast is er ook nog een ruimte die omgetoverd kan worden tot een droombadkamer. Aangezien de nok bijzonder hoog is, werd de zolder optimaal benut, mits het maken van een kleine investering. Momenteel werd de ruimte voorzien voor een volwaardige studio, inclusief gelegde badkamer en keukenaansluitingen met een totale oppervlakte van 54m². Er is hier ook zeker plaats om twee extra slaapkamers van te maken. Tal van mogelijkheden dus! Het perceel is 5a 57ca is oostelijk georiënteerd, hier kan je van 's ochtends van de eerste zonnestralen genieten. Ben jij op zoek naar een woning die je nog naar hartenlust kan afwerken en volledig jouw eigen draai aan kan geven? Dan kan dit ongetwijfeld de woning van je dromen worden!

 

Bel naar 011/22.22.95 voor meer info of een afspraak en wie weet zien we elkaar binnenkort.

VERKOOP VAN DE WONING VALT NIET ONDER HET BTW-STELSEL! - EPC IN AANVRAAG

 

Gelijkvloers
Inkomhal 9.68m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. Vestiaireruimte (3,45 x 2,13 + 2,17 x 1,08m)
Toilet 1.68m2 Chape. Aansluiting voorzien voor lavabo en toilet. Ventilatie. (2 x 0,9m)
Keuken 15.37m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. Aansluitingen voorzien. Voorzijde van de woning. (5,45 x 2,9m)
Living 77.50m2 Chape, muren deels betegeld/gepleisterd en plafond gepleisterd. Thermostaat Vaillant. Ventilatie. TV-aansluiting. Schuifraam naar tuin. (6,7 x 8,4 + 4,02 x 5,28m)
Berging/wasplaats 11.29m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. Aansluiting wasmachine/droogkast. Ventilatie. Doorgang naar verdiep. (3,80 x 2,97m)
Garage 16.95m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. Sectionale poort. Gasmeter, elektriciteitsmeter, zekeringskast, cv-ketel (Vaillant).(5,65 x 3m)
Eerste verdieping
Nachthal 15.30m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. (4,72 x 2,71m + 2,59 x 0,97m)
Slaapkamer 1 15.37m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. TV-aansluiting. Ventilatie. (2,82 x 4,45m)
Slaapkamer 2 17.06m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. TV-aansluiting. Ventilatie. (3,13 x 5,45m)
Slaapkamer 3 16.08m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. TV-aansluiting. Ventilatie. Toegang naar terras. (2,95 x 5,45m)
Badkamer 8.95m2 Chape, muren in bouwstenen. Plafond gepleisterd. Ventilatie. Aansluitingen voorzien voor dubbele lavabo, ligbad, inloopdouche, toilet, radiator. (1,78 x 2,73m + 2,60 x 1,58m)
Tweede verdieping
Technische ruimte 2.49m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. Ventilatiesysteem type D (Orcon). (1,17 x 2,13m)
Studio 40.46m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. TV-aansluiting. Aansluiting voor keukentje. Veluxraam. (5,95 x 5 + 3,15 x 3,40m)
Douchekamer 5.47m2 Chape, muren en plafond gepleisterd. Aansluiting voorzien douchecabine, lavabo en toilet, radiator. Veluxraam. (1,35 x 0,95 + 1,30 x 3,23m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 375.000
 • Registratierechten: € 22.500 *
 • Totale kostprijs: € 400.566
 • KI: € 4
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 557 m²
 • Bewoonbare opp.: 303 m²
 • Voorgevel: 9,2 m
 • Perceel breedte: 12 m
 • Bouwjaar: 2019
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 2
 • Aantal toiletten: 3
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • E spec: -
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.