Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Hassaluthdreef 74/4.02

Te koop €389.000 - Appartement
1179 m² 104.17 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

NIEUWBOUW 2 SLPK APPARTEMENT (VERKOOP ONDER REGISTRATIE) MET HOGE AFWERKINGSGRAAD, ZUIDGERICHT TERRAS EN STAANPLAATS OP TOPLOCATIE!

 

Wonen in een modern, luxueus en comfortabel appartement in een compact en standingvol complex is voor velen een droom. En als dat appartement in een rustige en mooie buurt ligt is de keuze vlug gemaakt. Wij nemen je graag mee naar Residentie "De Winning" in een mooie, recente woonomgeving op een boogscheut van het centrum van Hasselt. De oprit van de E313 is vlakbij, ideaal voor woon-werkverkeer.

 

Met slechts 12 kwaliteitsvolle appartementen in dit compacte gebouw is “De Winning” ook een oase van rust en een top op gebied van privacy. Per niveau bevinden zich 2 appartementen. De hedendaagse en tijdloze architectuur geeft dit project een standingvolle uitstraling. Net zoals de inplanting in een rustig deel van Ekkelgarden, dichtbij het centrum van de stad, hieraan bijdraagt. Het Ekkelgarden-woonpark is autoluw en aangelegd met speciale aandacht voor het openbaar domein: wandelpaden, pleintjes, gras- en bloemenparken, zitbanken, vijvers, petanquebaan en een speeltuin. Dit alles maakt van deze buurt een aantrekkelijke woon- en leefomgeving

 

We betreden het appartement op het vierde verdiep. Het geheel werd minimalistisch en warm ingekleed. De witte, onberispelijk afgewerkte muren zorgen voor een modern en ruim effect. Daarentegen zorgen de grote keramische tegels met smalle voegen voor een lichte, warme en strakke look. Een neutrale basis waarmee je alle kanten kan uitgaan. Ga je voor een contrasterende combinatie met warm donker hout of blijf je in lichte tinten met je interieur? Alles kan!

 

Het appartement is praktisch ingedeeld met een enorm ruimtegevoel en veel lichtinval. Zo geniet je op elk moment van de dag van het zonlicht. Groen uitzicht buiten, warm en aangenaam binnen. De hoge graad van afwerking en zorg voor detail die buiten toegepast zijn, worden vanbinnen voortgezet. In de leefruimte wordt het zonlicht een stukje getemperd door de overdekking van het terras. Hierdoor is het aangenaam vertoeven en TV-kijken. De open keuken vormt één geheel met de living. Het luxueuze carrara-marmer werkblad geeft een knappe uitstraling in de hele ruimte. Boven het eiland is een verlaagd plafond op exact dezelfde afmetingen verwerkt. Dit zorgt voor symmetrie en kan men nog extra licht-armaturen installeren. Alle kwalitatieve toestellen zijn van Novy. De aanpalende berging zorgt voor extra bergruimte me demonteerbare verlaagde plafonds. Hier werd het ventilatiesysteem type D netjes opgeborgen. Zeer goede thermische en akoestische isolatie zijn vanzelfsprekend en een condenserende hoogrendementsketel van Vaillant zorgt voor een energiezuinige woonruimte. In het appartement is er verder ook domotica voorzien, te bedienen van op een tablet. Tijd om naar bed te gaan? Dan kunnen alle lichten met 1 klik gedoofd worden.

 

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers van circa 10m² en 13m². In beide kamers is er voldoende ruimte voor een bed, kastenwand, bureau en multimedia-installatie. Aan alle ramen zijn bijpassende vliegenramen geplaatst. Verder zijn er ook wachtleidingen geïnstalleerd voor op afstand bedienbare screens, zodat deze ook zonder breekwerk nog geplaatst kunnen worden. De badkamer is uitzonderlijk ruim voor een nieuwbouwappartement. Er werd geopteerd voor een handige inloopdouche. Er werd bewust gekozen om geen spatscherm te plaatsen. Dat geeft een heerlijk gevoel van vrijheid tijdens het douche. Niets belet de nieuwe eigenaars om toch een douchewand te plaatsen. Onder het wasbakje van het merk Antonio Lupi is nog voldoende ruimte om kastjes te installeren. Door de persoonlijke keuze van armaturen, raamdecoratie en verdere inkleding kunnen de nieuwe bewonerss hun appartement nog een persoonlijke finishing touch geven.

 

Het geheel is volledig onderkelderd en voorzien van een ondergrondse parkeergarage, een motor- en fietsenstalling en een kelderberging. De lift brengt je van de parkeergarage tot je voordeur. Het appartement beschikt over een vrijstaande parkeerruimte die extra breed is. Aan de ingang en aan de kant van de residentie liggen een aantal vrije parkeerplaatsen. Handig voor een tweede wagen of voor bezoekers.

 

Deze unieke ligging, met een mooi en zuidelijk georiënteerde terras en een aangename woonsfeer, maakt het appartement een top-investering voor de toekomst! Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak via 011/22.22.95! VERKOOP VAN HET APPARTEMENT VALT NIET ONDER HET BTW-STELSEL!

 

Kelder(-1)
Kelderberging 5.53m2 Beton. Stopcontact. (2,85 x 1,94m)
Staanplaats 15.26m2 (5,07 x 3,01m)
Verdieping 4
Inkomhal 9.40m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Rookmelder. (4,61 x 2,04)
Keuken 9.98m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Thermostaat Vaillant. Domotica. Kookeiland met marmer werkblad. Spoelbak, oven, keramische kookplaat, dampkap. Alle toestellen van Novy. Mogelijkheid tot uitbreiding keuken. (2,4 x 4,16m)
Living 29.05m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. TV-en internetaansluiting. Ventilatie. Vliegenraam. Schuifraam naar terras. (3,99 x 7,28m)
Slaapkamer 1 13.45m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. TV-en internetaansluiting. Vliegenraam. (4,38 x 3,07m)
Slaapkamer 2 10.81m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. TV-en internetaansluiting. Vliegenraam. (3,52 x 3,07m)
Badkamer 6.61m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Inloopdouche zonder spatwand (Hüppe), kranen (Dornbracht). Lavabo (Antonio Lupi). Ventilatie. (3,24 x 2,04m)
Toilet 1.42m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Hangtoilet, besparingsknop, handenwasser. Ventilatie. (1,5 x 0,95m)
Berging 4.53m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met platen. Aansluiting wasmachine. Spoelbak. CV-ketel Vaillant, zekeringskast. Ventilatiesysteem. (2,60 x 0,90 + 1,80 x 1,22m)
Terras 8.64m2 Tegelvloer. Stopcontact. Zuidgericht. Heel de dag door aangenaam zonlicht. Glazen reling (2,4 x 3,6m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 389.000
 • Registratierechten: € 23.340 *
 • Totale kostprijs: € 415.403
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 1179 m²
 • Bewoonbare opp.: 104,2 m²
 • Bouwjaar: 2019
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • Elektrische keuring: Ja, conform AREI
 • E spec: 87,00 kWh/m².jaar
3D Appartement te 3500 HASSELT, Hassaluthdreef 74/4.02
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.