Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Sint-Servaasstraat 53

Te koop €459.000 - Huis
142 m² 164.59 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

STIJLVOLLE STADSWONING IN STRAKKE HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR

 

Op de Sint-Servaasstraat, vinden we ter hoogte van nummer 53 deze uitzonderlijke woning terug op een boogscheut van het Cederpark. Met de E313 en het station vlakbij is de bereikbaarheid ongetwijfeld de grootste troef. Je bevindt je aan de rand van de stad, dus de gezellige restaurantjes, cafeetjes, kleine straatjes en alles wat erbij komt kijken liggen in de onmiddellijke omgeving. Ideaal als je houdt van het echte stadsleven maar toch in het groen wilt wonen!

 

De woning werd opgeleverd in 2014 met de grootste zorg en kwaliteitsvolle materialen op een perceel van 1a 42ca. De originele voorgevel, opgetrokken met Afrormosia houten panelen en houten raamprofielen, springt meteen in het oog. Het buitenschrijnwerk werd uitgevoerd in isolerend pvc profielen aan de achterzijde en houten profielen aan de voorzijde. De ramen zijn voorzien van verdoken beslag en alsook isolerend glas. De elektriciteitsinstallatie werd uitgevoerd overeenkomstig de Belgische normen en met de laatste technische en administratieve voorwaarden van de stroomverdeler. Kosten noch moeite werden gespaard en enkel de meest kwalitatieve materialen en technieken werden gekozen. Men streefde hierbij naar een zo energiezuinig mogelijk geheel door de woning te voorzien van de nodige isolatie, een ventilatiesysteem en een condenserende gasketel. Dit alles resulteert in een gunstige EPC- waarde van 152Kwh/m². Er werd ook een regenwaterput geplaatst met een waterpomp van Grundfos, die ingeschakeld kan worden voor zowel het toilet als het wasmachine.

 

Binnen werd er gespeeld met zowel strakke, moderne constructies als warme elementen. De vloeren werden beneden stijlvol afgewerkt met grijze keramische tegels die een mooi geheel vormen met de trap die ons naar het verdiep brengt. Op de bovenverdieping werd er voor de living geopteerd voor een warme parketvloer en in de slaapkamers op de tweede verdieping voor een rustgevende laminaat.

 

Bij het naderen van de woning, spreekt de atypische gevel meteen voor het architecturale hoogstandje dat hierachter schuil gaat. De woning toont ons hoe verscheidene elementen op een harmonieuze manier kunnen samenvloeien. De knap ingerichte maatkeuken werd voorzien van witte aanbouwkasten met plexiglas en al de nodige toestellen voor het bereiden van een heerlijk maaltijd. De toestellen van Bauknecht zijn inbegrepen zoals een combi-oven, een oven, een vaatwasser en koelkast. De inductiekookplaat is uitgerust met een ingebouwde kookveldafzuiging. Aangrenzend vinden we nog een trapberging terug die ook dienst doet als extra voorraadkamer. De vide zorgt hier voor een verbinding tussen de verdiepen en draagt bij aan het ruimtegevoel. De grote raampartijen zorgen ervoor dat zowel binnen en buiten als het ware in elkaar vloeien.

 

Op de eerste verdieping, vinden we een gezellige zithoek terug en een aangename leesruimte aan de gashaard. Licht en warmte gaan hier goed samen dankzij de knappe parketvloer en de grote raampartijen. Op de tweede verdieping, vinden we de masterbedroom van circa 14m² met een ensuite dressingkamer voorzien van de nodige inbouwkasten. Deze dressing kan mits kleine aanpassingen omgetoverd worden tot extra slaapvertrek. De achteraan gelegen slaapkamer beschikt over een knap uitzicht op de tuin. Om de nachtrust te garanderen werden de ramen voorzien van elektrische screens. Verder treffen we nog een tweede slaapkamer aan de voorzijde welke eveneens toont dat er werd nagedacht over de indeling en het optimaal benutten van de ruimte. Ook hier treft men een extra dressingkamer die eveneens dienst kan doen als wasplaats. Verder ontdekken we nog een badkamer. Deze laatste werd uitgerust met een hangtoilet, een meubel van 120cm, voorzien van meerdere lades met 2 wastafels en een spiegelkast. De ruime inloopdouche met regendouchekop werd netjes afgewerkt met wandtegels. Een geslaagd geheel waar elkeen tot rust zal komen.

 

Als kers op de taart treffen we nog een inpandige garage welke zich perfect leent als was-en bergruimte maar ook als parkeerplaats voor de wagen. Aan de woning vinden we een volledig omheinde tuin terug. Het terras dat we vinden aan de achterzijde van de woning werd aangelegd met tegels. Hier kan men heerlijk vertoeven met familie en vrienden met uitzicht op de mooie tuin.  

 

Wij bieden bij deze woning de mogelijkheid om de meubels en decoratie mee aan te kopen, zodat u meteen kan intrekken (prijs overeen te komen). Is uw interesse opgewekt, aarzel dan niet, maak een afspraak zodat je met eigen ogen kan ervaren wat deze uitzonderlijke woning in petto heeft. Contacteer ons op 011/22.22.95!

 

 

Gelijkvloers
Garage 18.81m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Gasmeter, watermeter, elektriciteitsmeter. CV-ketel (Viessmann), zekeringskast. Regenwaterpomp (grundfos), aansluiting wasmachine. Ventilatiesysteem. Elektrische houten poort. (6,01 x 3,13m)
Inkomhal 6.54m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Inbouwspots. Vestiaireruimte. (5,38 x 1,01m + 1,11 x 1,00m)
Toilet 1.17m2 Tegelvloer, muren geverfd/betegeld, plafond geverfd. Hangtoilet, besparingsknop, handenwasser. Ventilatie. (1,32 x 0,89m)
Trapberging 2.22m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Bergruimte. (2,67 x 0,83m)
Keuken 21.48m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Greeploze witte aanbouwkasten met plexiglas, kookeiland met composiet werkblad, spoelbak, keramische kookplaat inclusief dampkap, combi-oven, oven (Bauknecht), vaatwasser (Bauknecht), koelkast. Eetplaats met zicht op tuin en grote raampartijen. Vliegenraam. (4,10 x 5,24m)
Terras 16.08m2 Tegelvloer. (3,11 x 5,17m)
Eerste verdieping
Traphal 4.01m2 Betegelde trap met leuning. (4,83 x 0,83)
Living 33.43m2 Parket, muren en plafond geverfd. TV-aansluiting. Thermostaat. Gashaard. Vide boven de keuken. (0,99 x 4,40 + 7,27 x 4,25)
Tweede verdieping
Nachthal 10.55m2 Betegelde trap met leuning naar verdiep 2. Parket, muren en plafond geverfd. Lichtkoepel. Rookmelder. (5,07 x 2,08m)
Slaapkamer 1 14.21m2 Laminaat, muren en plafond geverfd. TV-en internetaansluiting. Doorgang naar dressingkamer. Gelegen aan achterzijde met zicht op tuin. Elektrische screens. (4,66 x 3,05m)
Dressing aan slaapkamer 1 6.10m2 Laminaat, muren en plafond geverfd. Elektrische screens. Inbouwkasten. (2,96 x 2,06m)
Slaapkamer 2 11.12m2 Laminaat, muren en plafond geverfd. (1,99 x 0,87 + 3,09 x 3,04m)
Dressing aan slaapkamer 2 1.96m2 Laminaat, muren en plafond geverfd. Aansluiting wasmachine, kraan. Ventilatie. (2 x 0,98m)
Badkamer 6.16m2 Tegelvloer, muren geverfd/wandtegels, plafond geverfd. Lichtkoepel. Ventilatie. Inloopdouche met regendouchekop (Grohe), aanbouwkasten met dubbele lavabo, spiegelkast, hangtoilet met besparingsknop. (2,36 x 2,61m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 459.000
 • Registratierechten: € 27.540 *
 • Totale kostprijs: € 489.648
 • KI: € 915
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 142 m²
 • Bewoonbare opp.: 164,6 m²
 • Voorgevel: 5,5 m
 • Perceel breedte: 5,5 m
 • Bouwjaar: 2014
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidoost
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • Elektrische keuring: Ja, conform AREI
 • E spec: 152,18 kWh/m².jaar
3D Huis te 3500 HASSELT, Sint-Servaasstraat 53
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.