Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, spoorwegstraat 169 A

Te koop €414.000 - Huis
173 m² 140 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

MODERNE NIEUWBOUWWONING MET 3SLPK VLAKBIJ HET CENTRUM VAN HASSELT

 

Op de Spoorwegstraat, vinden we ter hoogte van nummer 169 A deze moderne woning terug in het Cederpark. Met de E313 en het station vlakbij is de bereikbaarheid ongetwijfeld de grootste troef. Je bevindt je aan de rand van de stad, dus alles ligt in de onmiddellijke omgeving. Ideaal als je houdt van het echte stadsleven maar toch in het groen wilt wonen! Deze landelijke verkaveling midden in de stad: het is een vrij uniek gegeven.

 

De woning werd opgeleverd in 2014 met de grootste zorg en kwaliteitsvolle materialen op een perceel van 1a 73ca. De donkere voorgevel, springt meteen in het oog. Het buitenschrijnwerk werd uitgevoerd in isolerend pvc profielen. De ramen zijn voorzien van verdoken beslag en alsook isolerend glas. De elektriciteitsinstallatie werd uitgevoerd overeenkomstig de Belgische normen en met de laatste technische en administratieve voorwaarden van de stroomverdeler. Kosten noch moeite werden gespaard en enkel de meest kwalitatieve materialen en technieken werden gekozen. Men streefde hierbij naar een zo energiezuinig mogelijk geheel door de woning te voorzien van de nodige isolatie, een ventilatiesysteem en een condenserende gasketel. Dit alles resulteert in een gunstige EPC- waarde van 158Kwh/m². Er werd ook een regenwaterput geplaatst met een waterpomp van Grundfos, die ingeschakeld kan worden voor zowel het toilet als het wasmachine.

 

Men beschikt over om en bij 140m² woonoppervlakte die verdeeld werden over twee niveaus. Er werd gekozen voor een functionele indeling waarbij het open karakter van de leefruimte en keuken centraal staan. Binnen werd er gespeeld met zowel strakke, moderne constructies als warme elementen waaronder een ingebouwde gashaard. De vloeren werden beneden stijlvol afgewerkt met grijze keramische tegels die een mooi geheel vormen met de trap die ons naar het verdiep brengt. Op de bovenverdieping werd geopteerd voor een warme en rustgevende laminaatvloer.

 

De knap ingerichte maatkeuken werd voorzien van witte aanbouwkasten en al de nodige toestellen voor het bereiden van een heerlijk maaltijd. Alle toestellen zijn inbegrepen zoals een combi-oven, een oven, een vaatwasser en koelkast. Aangrenzend vinden we nog een ruime berging terug die ook dienst doet als extra voorraadkamer maar ook als wasplaats. De vele raampartijen zorgen ervoor dat zowel binnen en buiten als het ware in elkaar vloeien.

 

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers van 11m² tot 13m². De achteraan gelegen slaapkamer beschikt over een knap uitzicht op de tuin. Verder ontdekken we nog een badkamer. Deze laatste werd uitgerust met een meubel van 120cm, voorzien van meerdere kasten met 2 wastafels en een spiegelkast. Het ligbad met douchewand werd netjes afgewerkt met wandtegels. Een geslaagd geheel waar elkeen tot rust zal komen.

 

Als kers op de taart treffen we nog een afgesloten carport welke zich perfect leent als fietsenberging maar ook als parkeerplaats voor de wagen. Aan de woning vinden we een volledig omheinde tuin terug en werd er recent een veranda bijgeplaatst. Het terras dat we vinden aan de achterzijde van de woning werd aangelegd met tegels en de tuin met kunstgras. Hier kan men heerlijk vertoeven met familie en vrienden met uitzicht op de mooie tuin.  

 

Is uw interesse opgewekt, aarzel dan niet, maak een afspraak zodat je met eigen ogen kan ervaren wat deze uitzonderlijke woning in petto heeft. Contacteer ons op 011/22.22.95!

 

 

Gelijkvloers
Carport 23.80m2 Tegelvloer. Elektrische poort met afstandsbediening of code. Opbergruimte. Parkeerplaats voor 1 wagen. (6,8 x 3,5m)
Inkomhal 4.00m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Ingebouwde vestiaireruimte. Vaste trap naar boven. (3,28 x 1,22m)
Living 31.13m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Ingebouwde gashaard, ingebouwd tv-meubel, thermostaat, videofoon. Toegang naar veranda en tuin. (4,3 x 7,24m)
Keuken 6.80m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Witte aanbouwkasten, spoelbak met verlek, keramische kookplaat, dampkap,combi-oven, koelkast, vaatwasser. (3,47 x 1,96m)
Berging/wasruimte 6.62m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Aansluitingen wasmachine/droogkast, CV-ketel (Viessmann), regenwaterpomp(grundfos),elektriciteitsmeter, zekeringskast, gasmeter. TV-en internetaansluiting. Ventilatie. (0,87 x 3,2 + 2,4 x 1,6m)
Toilet 1.31m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Hangtoilet, besparingsknop, handenwasser. Ventilatie. (1,02 x 1,28m)
Veranda 10.85m2 Tegelvloer. Raampartijen, ingebouwde verlichting. (2,84 x 3,82m)
Tuinhuis 7.01m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Werkruimte. (1,87 x 3,75m)
Eerste verdieping
Nachthal 8.11m2 Laminaat, muren en plafond geverfd. Vaste trap met trapleuning en verlichting. (0,88 x 4,39 + 4,25 x 1,0m)
Slaapkamer 1 11.01m2 Laminaat, muren en plafond geverfd. TV-en internetaansluiting. Gelegen aan voorzijde. (4,02 x 2,74m)
Slaapkamer 2 12.08m2 Laminaat, muren en plafond geverfd. TV-en internetaansluiting. Gelegen aan achterzijde. (3,65 x 3,31m)
Slaapkamer 3 13.94m2 Laminaat, muren en plafond geverfd. TV-en internetaansluiting. Gelegen aan achterzijde. (3,65 x 3,82m)
Badkamer 7.94m2 Tegelvloer, muren betegeld/geverfd, plafond geverfd. Aanbouwkasten met dubbele lavabo, spiegelkast, verlichting, ligbad met douchewand. (3,29 x 1,72 + 1,79 x 1,27m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 414.000
 • Registratierechten: € 24.840 *
 • Totale kostprijs: € 441.923
 • KI: € 810
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 173 m²
 • Bewoonbare opp.: 140 m²
 • Voorgevel: 7,5 m
 • Perceel breedte: 11,4 m
 • Bouwjaar: 2012
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • Elektrische keuring: Ja, conform AREI
 • E spec: 158,82 kWh/m².jaar
3D Huis te 3500 HASSELT, spoorwegstraat 169 A
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.