Pand Detail - Immo Top Invest

3590 DIEPENBEEK, Rooistraat

Te koop €398.000 - Grond

INTERESSANTE PROJECTGROND OP RUSTIGE LOCATIE TE DIEPENBEEK

 

Langs de Rooistraat te Diepenbeek vinden we ter hoogte van nummer 18 deze projectgrond terug met een totale oppervlakte van 1HA40A87CA. We bevinden ons hier tussen Hasselt en Diepenbeek, die we dankzij de goede verbinding met de Steenweg, vlot bereiken. Het spreekt dan ook voor zich dat we in de directe omgeving al de nodige faciliteiten terugvinden zoals: winkels, scholen, openbaar vervoer, supermarkten, etc. De verschillende bruisende centra vinden we namelijk op enkele minuten verwijderd en bieden voor ieder wat wils. Tafelen in één van de gezellige restaurants of cafés, kuieren in de winkelstraten of genieten van een heerlijke wandeling door de natuur, alles kan!

 

Het geheel bestaat aan de voorzijde uit twee bouwgronden die zich lenen voor een ééngezinswoning in open bebouwing van 7A80CA en 7A38CA. De achterliggende loten lot 3A en lot 3B, is gelegen in agrarisch gebied en hebben een oppervlakte van 4A31Ca en 4A38CA. Deze en de andere achterliggende loten, zijn te bereiken vanaf de Rooistraat dankzij Lot 3C van 3A99CA. Voor de bouwgronden dienen de verkavelingsvoorschriften gevolgd te worden die u, samen met het plan kan vinden in bijlage. Kort samengevat staat hierin vermeld dat er 2 volwaardige bouwlagen zijn toegestaan en dat de bouwdiepte op het gelijkvloers 17 meter mag zijn en op het verdiep maximaal 12 meter. Voor de breedte dient men rekening te houden met een afstand van 3 meter t.o.v. de zijdelingse perceelsgrens waardoor men op Lot 1 een breedte van 10 meter kan bouwen en op Lot 2, 9 meter. Vrijstaande bijgebouwen zijn toegelaten met een maximale oppervlakte van 40m², bestaande uit 1 bouwlaag. Deze mogen ingeplant worden op 1 meter van de zijdelingse perceelsgrens in de private tuin.

 

Bent u een paardenliefhebber, en wil u de paarden graag dichtbij huis, dan is dit zeker iets voor jou! De extra beschikbare loten, kennen een bestemming in agrarisch gebied en bestemd voor landbouw in de ruime zin zoals bijvoorbeeld een paardenwei.

 

Ter info, de bouwgronden worden ook individueel te koop aangeboden en kan u raadplegen via onderstaande link:

Lot 1: https://www.immotopinvest.be/nl/te-koop?view=detail&id=14945

Lot 2: https://www.immotopinvest.be/nl/te-koop?view=detail&id=14946

 

Heeft deze projectgrond uw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan/opmetingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!

 

 • Bouwvergunning verkregen: Niet van toepassing
 • Meest recente bestemming: In aanvraag
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • As built: 0
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 14628 m²
 • Verwarming: Niet meegedeeld
 • Oriëntatie achtergevel: Noordoost
 • E spec: -
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.