Pand Detail - Immo Top Invest

3600 GENK, Binnendelweg 36

Te koop €469.000 - Huis
1160 m² 242 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

ROYALE, VERDER AF TE WERKEN HALFOPEN BEBOUWING IN MODERNE STIJL OP KNAP PERCEEL VAN 11A60CA TE GENK

 

Aan de rand van Winterslag, grenzend aan de gemeente Zonhoven, vind je in een bosrijke omgeving deze verder af te werken nieuwbouwwoning terug. Ondanks de rustige en aangename leefomgeving kan je hier toch spreken van een centrale locatie. Je bereikt de Hasseltweg in slechts enkele minuten waardoor een vlotte verbinding naar de grootsteden Hasselt en Genk gegarandeerd is. Ook de nabijheid van de oprit van de E314 zorgt hier voor een vlotte verbinding. Verder heb je een goede toegang tot meerdere faciliteiten zoals het openbaar vervoer, scholen en winkels, … Je hoort het al: de ideale locatie voor het vestigen van jouw gezin.

 

Wat de buitenkant betreft opteerden de eigenaars voor een lichte gevelsteen in combinatie met zwarte aluminium ramen. Ook binnen werden de materialen zorgvuldig uitgekozen wat ongetwijfeld resulteerde in een mooi resultaat. Gezien de jonge leeftijd van het pand voldoet de woonst aan alle strengen normen waaraan gezinswoningen dienen te voldoen. Denk maar aan hoogwaardige isolatie, een slim mechanisch ventilatiesysteem, vloerverwarming, een regenwaterput, … enzovoorts.

 

Bij het betreden van de woonst bevind je je in de inkomhal. Deze plaats geeft vooreerst toegang tot het apart gastentoilet en het eigenlijke leefgedeelte. In het eigenlijke leefgedeelte wordt het open en ruimtelijk gevoel extra benadrukt door het gebruik van talrijke glaspartijen en een onderhoudsvriendelijke parketlook tegel.

 

De aangrenzende en volledig geïnstalleerde keuken werd voorzien van aanbouwkasten, een kookeiland en alle nodige toestellen zoals een vaatwasmachine, een inductie kookplaat met dampkap, een oven, een stoomoven, een koelkast en een spoelbak met mengkraan werden netjes ingebouwd. Deze leefruimte met keuken baadt in het licht dankzij de enorme grote raampartijen die tevens toegang verlenen tot een knap stuk tuin welke mits de nodige werken omgetoverd kan worden tot een ware parel.

 

Verder vind je op het gelijkvloers een ruime wasplaats en een extra berging terug.

 

Op het verdiep brengt de nachthal je naar de verschillende slaapvertrekken en de badkamer. De moderne badkamer werd voorzien van een toilet, een dubbele lavabo, een ruime inloopdouche én een ligbad. Alle elementen zijn hier als het ware aanwezig om tot rust te komen na een lange werkdag.

 

Verder zijn er drie aangename slaapkamers terug te vinden. Deze kamers werden allen voorzien van tv- en internetaansluiting en zijn stuk voor stuk 15 vierkante meter groot. Één van deze kamers beschikt over een aangrenzende dressingruimte waardoor deze slaapkamer op een ruime 10 vierkante meter extra kan rekenen. Tot slot werd er op dit verdiep gedacht aan een extra bergplaats/bureaukamer.

 

Deze moderne halfopen bebouwing bevindt zich op een zuidelijk georiënteerd perceel van maar liefst 11a60ca. De verder af te werken garage verschaft jouw personenwagen een warme en droge plek.

 

Het optimale gebruik van ruimte, comfort en kwaliteitsvolle materialen maken van dit pand een zeer aantrekkelijke woonst. Hebben wij jou gecharmeerd? Neem dan snel contact met ons op: 011/22.22.95!

 

 

Gelijkvloers
Inkomhal 8.15m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, watermeter+ gasmeter+ elektriciteitsmeter achter kast (3.4x1.96+1.3x1.15)
Toilet 1.90m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, hangtoilet, mogelijkheid voor handwasbakje (1.9x1)
Leefruimte 51.51m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, tv-aansluiting (10.2x5.05)
Keuken 24.98m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, koelkast, diepvries, vaatwasmachine, spoelbak met mengkraan, inductie kookplaat met dampkap, stoomoven, oven (3.75x6.66)
Sas 5.62m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar (3.75x1.5)
Wasplaats 10.88m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, aansluiting wasmachine (3.5x3.11)
Berging 5.26m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, ventilatiesysteem, ketel, zekeringkast (2.7x1.95)
Eerste verdieping
Nachthal 14.74m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar (4.4x2.96+1.5x1.16)
Badkamer 9.26m2 Tegel vloer, wanden en plafond verfklaar, toilet, dubbele lavabo, ligbad, douche (3.15x2.94)
Slaapkamer 1 15.00m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, tv- en internet aansluiting (5x3)
Dressing aan slaapkamer 1 10.60m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar (5x2.12)
Slaapkamer 2 15.15m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, tv- en internet aansluiting (3x5.05)
Slaapkamer 3 15.15m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar, tv- en internet aansluiting (3x5.05)
Berging 8.37m2 Parketlook tegel, wanden en plafond verfklaar (1.8x3.11+1.5x1.85)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 469.000
 • Registratierechten: € 28.140 *
 • Totale kostprijs: € 500.255
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 1160 m²
 • Bewoonbare opp.: 242 m²
 • Voorgevel: 9 m
 • Perceel breedte: 14 m
 • Bouwjaar: 2020
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • Elektrische keuring: Ja, conform AREI
 • E spec: 152,00 kWh/m².jaar
3D Huis te 3600 GENK, Binnendelweg 36
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.