Pand Detail - Immo Top Invest

3550 HEUSDEN-ZOLDER, Herderspad lot 14

Te koop €625.000 - Grond

Met veel trots stellen wij jullie voor aan villapark Sterrenzicht: 18 unieke bouwloten in hartje Bolderberg te Heusden-Zolder! Een sfeervol dorp, perfect gelegen tussen Lummen, Zonhoven, Beringen en Hasselt. Bovendien bevindt het zich op een steenworp van het klaverblad, ideaal voor wie op zoek is naar een woonplaats met een goede verbinding met de E313 en E314. Winkels, scholen, openbaar vervoer en gezellige restaurantjes bevinden zich héél dichtbij, zonder daarbij in te boeten aan de mooie groene omgeving. Tenslotte is dat één van de grootste troeven van deze bouwgronden: de fenomenale uitzichten midden in een prachtig bosrijk gebied. Leven volgens de seizoenen? Hier kan het!

 

Villapark Sterrenzicht is een ontwikkeling van Raf Vanthoor, CEO bij BergHOFF Worldwide. Met dezelfde passie als die van bedrijfsleider, heeft hij gezorgd voor deze langverwachte prachtige bouwplaatsen op een unieke locatie.

 

De 18 bouwgronden in Bolderberg verschillen van grootte: de oppervlakten variëren tussen de 14a03ca en 23a96ca. De bebouwbare oppervlakte bedraagt 250m², en je woning mag hier twee bouwlagen bevatten. Wat dat betekent? Juist ja: een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500m²! Bovendien zorgen twee insteekwegen voor een vlotte toegang tot jouw woonst. Comfortabel wonen is hier dus alvast gegarandeerd!

 

Wij overlopen graag de verschillende bouwloten voor jou:

 

Via de eerste insteekweg bereiken we de loten nummer 1, 2, 5, 6, 7 en 8.

Lot 1 is gelegen helemaal bovenaan de verkaveling en is ook meteen het grootste perceel van de verkaveling, het beschikt over een totale oppervlakte van 23a96ca met een perceelbreedte van 45m!

Lot 2 beschikt over een oppervlakte van 17a80ca en leent zich met zijn perceelbreedte van 58m uitstekend voor de bouw van een zeer brede woning.

Lot 5 is zowat het eerste perceel dat we bereiken via de eerste insteekweg. We beschikken hier over een oppervlakte van 17a79ca met een gemiddelde perceelbreedte van 30m.

Lot 6 is nog wat groter en geniet een oppervlakte van 19a65ca met een perceelbreedte van 38m en dankzij het ietwat speciale bouwkader is dit perceel geschikt voor het bouwen van een speelse woning.

Lot 7 beschikt over een oppervlakte van 16a96ca met een perceelbreedte van 34m.

Lot 8 heeft dan weer een grondoppervlakte van 14a87ca met eveneens een perceelbreedte van 34m.

Loten 2 tot en met 8 zijn allemaal zuidelijk georiënteerd.

 

 

Via de tweede insteekweg bereiken we de loten nummer 3, 4, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 en 18

Lot 3 ligt helemaal aan het uiteinde van de weg en beschikt over een oppervlakte van 17a36ca met een perceelbreedte van 33m.

Lot 4 is net wat groter, namelijk 19a70ca met een perceelbreedte van 33m, en de aanleg van de tuin is hier eveneens volledig op het zuiden gericht.

Lot 9 is 16a07ca groot met een perceelbreedte van 31m.

Lot 10 beschikt over een grondoppervlakte van 15a63ca met een gemiddelde perceelbreedte van 33m.

Lot 11 is dan weer 14a03ca groot met een perceelbreedte van 31m.

De eigenaar van lot 12 geniet een grondoppervlakte van 15a58ca met tevens een perceelbreedte van 31m.

Het eerste perceel dat we tegenkomen aan de linkerkant langs de 2de insteekweg is lot 13, met een oppervlakte van 17a12ca en eveneens een perceelbreedte van 31m.

Tegenover lot 13 treffen we lot 14 aan, het tweede grootste perceel van de verkaveling, met een oppervlakte van 22a24ca en een perceelbreedte van 35m.

Lot 15 beschikt dan weer over een oppervlakte van 16a73ca met een perceelbreedte van 34m.

Liever net iets groter? Lot 16 heeft een grondoppervlakte van 18a25ca en een perceelbreedte van bijna 37m.

Lot 17 is een erg breed perceel met een grondoppervlakte van 17a32ca en een perceelbreedte van bijna 39m wat maakt dat men keuzemogelijkheden genoeg heeft naar het aanleggen van de tuin toe.

Lot 18 ten slotte, het laatste perceel aan het uiteinde van de verkaveling, beschikt over een oppervlakte van 19a02ca met maar liefst een perceelbreedte van gemiddeld 40m. Dit perceel is uiterst rustig gelegen.

Loten 14 tot en met 18 liggen op het hoogste punt van het villapark en zijn allemaal zuidelijk georiënteerd.

 

De villa’s van Sterrenzicht mogen voorzien worden van zowel een plat als een hellend dak. Kies je voor een plat dak? Dan kan je dat afwerken met grindballast of groendak. Toch liever een hellend dak? Dan heb je de keuze uit pannen of leien. Voor ieder wat wils, dus! Om het groene karakter van Sterrenzicht te bewaren, vragen we je om de afsluitingen tussen jouw perceel en andere percelen in streekeigen groenelementen te realiseren. Uiteraard zijn in de voortuin afsluitingen in de vorm van gevelmaterialen toegelaten!

 

Jouw privacy - én die van je buren - wordt gegarandeerd door een zijdelingse perceelgrens van minimum 10 meter. Zo kan elke bewoner van Sterrenzicht genieten van heerlijk zonlicht, én blijft het villapark-karakter verzekerd. De hoofdbestemming van de gebouwen die samen Sterrenzicht zullen vormen is natuurlijk wonen, maar zorgwonen en vrije beroepen of diensten als nevenbestemming zijn eveneens mogelijk! Ook een overdekt terras, tuinmuren om jouw privacy nog beter te garanderen, poolhouse en tuinberging zijn toegelaten. En ben jij een echte zwemmer? Laat dan gerust een zwembad aanleggen, zolang het zich op minstens drie meter van de perceelgrens bevindt. Zo creëer jij een stekje dat helemaal naar jouw zin is!

 

De bomen en andere mooie gewassen op het niet-bebouwde gedeelte van jouw perceel worden behouden. 10% daarvan mag je natuurlijk gebruiken om een mooie siertuin of grasperk aan te leggen, maar op die manier blijven we het prachtige groen van deze buurt in stand houden! Want wonen in het groen, wie wil dat nu niet?

 

Droom jij ook weg bij het lezen van deze omschrijving én het zien van de prachtige foto’s van dit villapark? Aarzel dan niet om meer info te vragen, ons team helpt jou maar wat graag verder!

 

 

 • Bouwvergunning verkregen: Nee
 • Meest recente bestemming: Woonpark
 • Dagvaarding en herstelvordering: Niet van toepassing
 • Voorkooprecht: Nee
 • Juridische beslissing: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • Prijs: € 625.000
 • Registratierechten: € 62.500 *
 • Totale kostprijs: € 690.722
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 2224 m²
 • Voorgevel: 15 m
 • Perceel breedte: 35 m
 • Verwarming: Niet meegedeeld
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.