02

03

04

05

01

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

 

 
 
 
 
 
 

HÉ DAAR !

Wij zijn Immo Top Invest.

 Wij begeleiden je bij elke stap tijdens de zoektocht naar je nieuw huis. Misschien heb je wel al eens van ons gehoord. Een gedreven immokantoor in het mooie Hasselt die met hun marktkennis en huiselijke aanpak slechts één doel voor ogen hebben: jou begeleiden bij elke stap tijdens je zoektocht naar een nieuwe thuis. Ons volledige team is hier zowel in de makelaardij als in de projectontwikkeling intensief mee bezig en staat vanaf seconde één aan jouw zij! Ben jij toevallig op zoek naar een nieuwe thuis en spreekt onze aanpak je wel aan? Super, we nemen je graag mee in ons verhaal!

EEN THUIS VOOR IEDEREEN

Sinds 2008 is Immo Top Invest niet meer weg te denken als vastgoedexpert in Limburg.

Het tijd maken voor de mensen geldt niet alleen naar onze klanten toe. We zijn een hecht team van gemotiveerde mensen die zich niet alleen volledig thuis voelen in de immomarkt maar vooral binnen ons kantoor!

Een jonge Daan Mullens startte het kantoor en niet veel later stapte zijn partner Sabrina Govaerts mee in het verhaal. Samen staan zij nog steeds aan het roer van hun bloeiende bedrijf, ondersteunt door een team van professionele medewerkers die dag in dag uit klaar staan voor kopers, verkopers en nieuwbouwontwikkelaars. Door de jaren heen toonde ons bedrijf dat het ontzettend gemotiveerd is, en dat uit zich ook nog steeds in de resultaten. Juist ja: een bedrijf met een visie, een doel en vooral veel passie. Maar wat brengt de toekomst met zich mee? Een ding is zeker, we hebben niets dan goede vooruitzichten!

 

Van nature zijn we een bedrijf dat één grote familie vormt.

Naast het verkopen van de panden aan de juiste prijs zorgen we er ook voor dat het juiste pand aan de juiste mensen gekoppeld wordt.
We nemen ruim de tijd om met jou te zoeken naar wat je echt wil en zo jou een echte thuis te bezorgen.

En daar stopt het niet, daarnaast zijn we ook steeds beschikbaar voor advies! De focus ligt nu dus vooral op onze klanten zodat we samen een goede relatie kunnen opbouwen en onderhouden. Kortom: we streven ernaar om kennis, advies en enthousiasme te gebruiken in jouw queeste naar jouw nieuw stekje. Of je nu wanhopig op zoek bent naar een karaktervol pand, een nieuwbouwwoning, een investering of wil je jouw huidige woning verkopen voor de juiste prijs maar je weet niet hoe hieraan te beginnen: bij Immo Top Invest kan je echt altijd terecht!

Wij bieden door de combinatie van marktkennis, ons tof team en de klantvriendelijkheid een thuis voor iedereen.

 

ACTIE !

In 2018 bestaan we 10 jaar en dat willen we graag samen met jullie vieren!


10x kans
op 10 bonnen
van € 10 !


Onze folder ontvangen?
Maak dan snel een leuke en originele selfie
 met de folder en de tien leukste selfies maken kans op een Hasseltbon
 ter waarde van €100!

Geniet van een portie typisch Hasseltse
sfeer in een 180-tal winkels en horecazaken.
Een gezellig dagje Hasselt-fun verzekerd!

Laatste nieuws

Gemeente in de kijker: Alken

Gemeente in de kijker: Alken

Oktober is dé maand bij uitstek om in het weekend een stevige herfstwandeling te doen, en waar kan je dat beter doen dan in het wondermooie Limburg? Juist ja, nergens. We hoeven je ook heus niet meer te vertellen dat deze gezellige provincie enkele verborgen pareltjes heeft, en daar is Alken één van. Eline kan je er alles over vertellen!

Lees meer
5 tips om de herfst in huis te halen

5 tips om de herfst in huis te halen

De herfst is terug in het land! Een seizoen dat door veel mensen geassocieerd wordt met warmte en gezelligheid. Een gevoel dat dan ook velen naar binnen proberen te halen om hun stekje extra cozy te maken. Weet je niet goed hoe je daar aan moet beginnen? Geen nood! Immo Top Invest geeft jullie alvast enkele leuke ideeën mee waardoor de herfst naar binnen halen net iets makkelijker wordt. Hier zijn ze!

Lees meer
4 tips om jouw man cave in te richten

4 tips om jouw man cave in te richten

Wanneer je een huis gekocht hebt, bestaat er een wel hele grote kans dat de inrichting ervan gebeurd door de vrouw des huizes. Zij krijgt meestal carte blanche wanneer het op interieur aankomt, maar niet bij één bepaalde kamer. De ‘man cave’ is een plek van mannen (en vooral) door mannen. Alles wat ze nodig hebben om even tot rust te komen of gezellig te kunnen ‘pintelieren’ met vrienden. Wij geven jullie alvast wat inspiratie mee om jouw ‘man cave’ nog beter te maken!

Lees meer