02

03

04

05

01

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

 

 
 
 
 
 
 

HÉ DAAR !

Wij zijn Immo Top Invest.

 Wij begeleiden je bij elke stap tijdens de zoektocht naar je nieuw huis. Misschien heb je wel al eens van ons gehoord. Een gedreven immokantoor in het mooie Hasselt die met hun marktkennis en huiselijke aanpak slechts één doel voor ogen hebben: jou begeleiden bij elke stap tijdens je zoektocht naar een nieuwe thuis. Ons volledige team is hier zowel in de makelaardij als in de projectontwikkeling intensief mee bezig en staat vanaf seconde één aan jouw zij! Ben jij toevallig op zoek naar een nieuwe thuis en spreekt onze aanpak je wel aan? Super, we nemen je graag mee in ons verhaal!

EEN THUIS VOOR IEDEREEN

Sinds 2008 is Immo Top Invest niet meer weg te denken als vastgoedexpert in Limburg.

Het tijd maken voor de mensen geldt niet alleen naar onze klanten toe. We zijn een hecht team van gemotiveerde mensen die zich niet alleen volledig thuis voelen in de immomarkt maar vooral binnen ons kantoor!

Een jonge Daan Mullens startte het kantoor en niet veel later stapte zijn partner Sabrina Govaerts mee in het verhaal. Zij worden ondersteund door een team van professionele medewerkers die dag in dag uit klaar staan voor kopers, verkopers en nieuwbouwontwikkelaars. Door de jaren heen toonde ons bedrijf dat het ontzettend gemotiveerd is, en dat uit zich ook nog steeds in de resultaten. Juist ja: een bedrijf met een visie, een doel en vooral veel passie. Maar wat brengt de toekomst met zich mee? Een ding is zeker, we hebben niets dan goede vooruitzichten!

 

Van nature zijn we een bedrijf dat één grote familie vormt.

Naast het verkopen van de panden aan de juiste prijs zorgen we er ook voor dat het juiste pand aan de juiste mensen gekoppeld wordt.
We nemen ruim de tijd om met jou te zoeken naar wat je echt wil en zo jou een echte thuis te bezorgen.

En daar stopt het niet, daarnaast zijn we ook steeds beschikbaar voor advies! De focus ligt nu dus vooral op onze klanten zodat we samen een goede relatie kunnen opbouwen en onderhouden. Kortom: we streven ernaar om kennis, advies en enthousiasme te gebruiken in jouw queeste naar jouw nieuw stekje. Of je nu wanhopig op zoek bent naar een karaktervol pand, een nieuwbouwwoning, een investering of wil je jouw huidige woning verkopen voor de juiste prijs maar je weet niet hoe hieraan te beginnen: bij Immo Top Invest kan je echt altijd terecht!

Wij bieden door de combinatie van marktkennis, ons tof team en de klantvriendelijkheid een thuis voor iedereen.

 

ACTIE !

In 2018 bestaan we 10 jaar en dat willen we graag samen met jullie vieren!


10x kans
op 10 bonnen
van € 10 !


LIKEDEELWIN - Zie je onze post met de gouden enveloppe voorbij komen op onze facebookpagina, LIKE deze en DEEL hem op je eigen profiel.

Maak zo kans op één van onze gouden enveloppes 
 ter waarde van €100 aan Hasseltbonnen!

Geniet van een portie typisch Hasseltse
sfeer in een 180-tal winkels en horecazaken.
Een gezellig dagje Hasselt-fun verzekerd!

Laatste nieuws

Immo Top Invest werft aan!

Immo Top Invest werft aan!

Immo Top Invest heeft twee nieuwe openstaande vacatures en wie weet is ze wel op jouw lijf geschreven. Sta je te springen om niet alleen deel uit te maken van een team, maar ook van een echte familie?  Bekijk dan zeker onze vacature!

 

Lees meer
Welkom, Isabel!

Welkom, Isabel!

#INTERVIEW Meet Isabel! De nieuwste aanwinst van Immo Top Invest. En of ze een aanwinst is: een toffe, goedlachse dame die al een decennia lang te werk gesteld is in de vastgoed wereld.  De nodige verkoopservaring heeft ze dus zeker. Als commercieel adviseur zal ze vooral Zuid-Limburg onder haar vleugels nemen. Wij stelden haar zes vragen en kwamen in een mum van tijd al snel meer over haar te weten. Benieuwd wie jou binnenkort rond leidt in een van onze panden? Lees dan zeker hieronder verder.

 Isabel DeKinderen

 

Lees meer
4 interieurtips waarmee je ongetwijfeld zal scoren in 2018!

4 interieurtips waarmee je ongetwijfeld zal scoren in 2018!

Jouw droomwoning is aangekocht en binnenkort krijg je de sleutel voor jouw nieuwe thuis. 2018 kon niet beter starten! Nu enkel de inrichting nog en klaar is kees. Maar.. je hebt Pinterest al duizenden keren afgeschuimd, alle interieurmagazines verslonden en je zondagen doorgebracht in talloze meubelwinkels en toch ben je er nog altijd niet uit welke stijl het beste in jouw stekje past. Immo Top Invest to the rescue! Wij zetten voor jou een aantal van de interieur en design trends van 2018 even op een rijtje zodat je het inrichten en aankleden van jouw huis weer helemaal ziet zitten.

Lees meer