Gratis Schatting


Bij de verkoop van onroerend goed is het prijskaartje natuurlijk een erg belangrijke factor.

Door ervoor te zorgen dat de vraagprijs voor jouw woonst perfect op maat is, ligt een vlotte verkoop binnen handbereik! Een schatting bij Immo Top Invest is niet alleen gratis, ze is daarnaast ook nog eens enorm professioneel. Ons team kent de regio waarin we actief zijn op haar duimpje, en is daarom uitermate geschikt om accurate prijsadviezen te geven. Daarbij spelen we steeds open kaart, want wij zijn echte voorstanders van transparante communicatie! Op die manier hopen we een vertrouwensrelatie met jou op te bouwen, want dat vinden we enorm belangrijk! Jullie verdienen dat, want een huis kopen of verkopen is een zeer emotionele, persoonlijke beslissing waar veel geld mee gemoeid is. Elke verkoop is anders en iedereen heeft recht op een goede begeleiding.

We communiceren glashelder met jou en een woord is dan ook een woord. Dat betekent echter niet dat we je aan handen en voeten vastbinden met een stug contract van 6 of 12 maanden. Teken je een overeenkomst bij Immo Top Invest? Dan kan je ervan uitgaan dat onze experts actief op zoek gaan naar kopers, én daar ook vaak erg snel in slagen! Is onze service toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan kan je het contract op eender welk moment beëindigen - met een opzegtermijn van slechts één maand, zonder bijkomende kosten. Even goede vrienden!

Wenst u een gratis schatting van uw onroerend goed?


Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

Een eenvoudig telefoontje volstaat natuurlijk ook om een afspraak te maken voor een gratis schatting of voor vrijblijvend advies. Bij u thuis of op ons kantoor… U beslist! Bel ons op 011 22 22 95 of mail info@immotopinvest.be