Gratis Schatting


Een schatting bij Immo Top Invest is niet alleen gratis, ze is daarnaast ook nog eens enorm professioneel!

Ons team kent de regio, waarin we actief zijn, op haar duimpje en is daarom uitermate geschikt om accurate prijsadviezen te geven. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning en wens je deze te verkopen?

Contacteer ons op het nummer 011/22.22.95 en leg je afspraak alvast vast of vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou snel voor een afspraak!

 

Waarom kiezen voor Immo Top Invest?

Service op niveau - Onze 7 pijlers -

  1. Sterk over heel Limburg, waardoor we zowel heel lokaal, als heel verspreid kunnen werken.

  2. Een sterke kruisbestuiving tussen de nieuwbouwmarkt en de makelaardij, waardoor potentiële klanten naar de juiste match geleid worden.

  3. Tevredenheidsgarantie: geen dwingende contracten, altijd kosteloos opzegbaar met 1 maand opzeg.

  4. Totaalpakket: er wordt letterlijk voor alles gezorgd, zodat eigenaars zich totaal geen zorgen moeten maken: van fotografie en documenten tot compromis en zelfs de meterovernames na de verkoop.

  5. Professionals: elke stap van het verkoopproces wordt verzorgd door een professional (fotograaf, jurist, verkoper), maar je hebt altijd 1 aanspreekpunt die je op elk moment bijstaat met raad en daad.

  6. Volledige transparantie: je kan 24/7 de laatste stand in jouw dossier inkijken. Hierbij zie je alle aanvragen, bezichtigingen, feedback en biedingen.

  7. Grote reclamebudgetten om het pand in de kijker te zetten.

Wenst u een gratis schatting van uw onroerend goed?


Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

Een eenvoudig telefoontje volstaat natuurlijk ook om een afspraak te maken voor een gratis schatting of voor vrijblijvend advies. Bij u thuis of op ons kantoor… U beslist! Bel ons op 011 22 22 95 of mail info@immotopinvest.be