Immo te koop in As

Immo te koop in As

As, wonen in stijl weg van de stad

Boven Genk aan de noordwest rand van het Nationaal Park Hoge Kempen ligt het plaatsje As met zijn 8000 inwoners. Net als in vele andere Limburgse gemeenten was hier ooit sprake van een steenkoolmijn, die inmiddels niet meer open is.
Er is echter een belangrijk verschil met andere plekken. Paste men elders de woningbouw aan om de vele mijnwerkers te herbergen, As heeft altijd vastgehouden aan het idee een plattelandsgemeente te willen blijven en dat is ook gelukt. Dit specifieke karakter plus het feit dat As voor 60% uit heide en bos bestaat laat je niet wonen in dit dorp, maar resideren.

Immo Top Invest: strak, professioneel en toch persoonlijk

Wie ons verzoekt een geschikte woning te vinden, kan daarbij de inzet van een team verachten dat vakkundig voor u te werk gaat. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden, met ruime informatie weergegeven op onze overzichtelijke website. Voor een aantal van de beschikbare woningen is zelfs een video te bekijken. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen op ons grote kantoor in Hasselt en u laten begeleiden door ons aanbod aan de hand van de wensen die u heeft. Er staat een topteam voor u klaar!

Wij staan voor u klaar!

Wonen in Limburg is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod immobiliën te koop in Limburg.

        BEKIJK HET AANBOD