Immo te koop in Beringen

Immo te koop in Beringen

Beringen, groeistad met vele mogelijkheden

Beringen is met 45.000 inwoners de derde stad in Limburg en een van de snelst groeiende. De mijnbouw is ook hier inmiddels gestopt, maar Beringen heeft dit weten op te vangen door de komst van een diversiteit aan bedrijven in onder andere industrie, dienstverlening, transport en communicatie. Overigens heeft men het mijnverleden in ere gehouden en dat vormt nu een belangrijke toeristische trekpleister.
Tezamen met de gunstige ligging aan het Albertkanaal, diverse belangrijke wegen en de spoorlijn maakt het van deze gemeente een economische groeipool. Doordat Beringen als gevolg van al deze ontwikkelingen zich ook effectief heeft bezig gehouden met het school- en zorgsysteem, is het een interessante woonstad geworden voor bijvoorbeeld een gezin. Maar ook een alleenstaande kan worden aangetrokken tot de vele mogelijkheden die deze boeiende plaats te bieden heeft.

Immo Top Invest: huismanschap is vakmanschap

Een uitgebreid aanbod, per stad aangegeven, gedocumenteerd en soms met begeleidende video, staan ter beschikking op onze overzichtelijke webpagina. En is uw interesse gewekt staat er een bijzonder professioneel team, telefonisch en persoonlijk op het grootste kantoor in Limburg, klaar om u op elke stap naar uw nieuwe woning te begeleiden. Zij investeren niet alleen dag en nacht om de praktische kanten te optimaliseren, maar denken, leven en voelen met de klant mee om zowel de reis naar, als de uiteindelijke aanschaf van een nieuwe woning tot volle tevredenheid te laten verlopen.

Wij staan voor u klaar!

Hebt u specifieke wensen? Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod immobiliën te koop in Beringen.

        BEKIJK HET AANBOD