Immo te koop in Bilzen

Immo te koop in Bilzen

Bilzen leeft!

Halverwege tussen Maastricht en Hasselt ligt Bilzen, een 31000 inwoners tellende stad bestaande uit maar liefst 13 deelgemeenten. Ze maakt, net als veel andere Limburgse plaatsen, deel uit van het Economisch Netwerk Albertkanaal. De omgeving is glooiend en zeer vruchtbaar en wordt gebruikt voor veeteelt en landbouw.
Bilzen is een gezellige stad met een aantal parken en een zeer actief uitgaansleven met vele evenementen het hele jaar door. Er zijn diverse bezienswaardigheden en men kan er uitgebreid winkelen. Door haar ligging en eigen mogelijkheden kun je met deze gemeente eigenlijk alle kanten op als het op wonen aankomt.

Immo Top Invest: strak, professioneel en toch persoonlijk

Wie ons verzoekt een geschikte woning te vinden, kan daarbij de inzet van een team verachten dat vakkundig voor u te werk gaat. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden, met ruime informatie weergegeven op onze overzichtelijke website. Voor een aantal van de beschikbare woningen is zelfs een video te bekijken. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen op ons grote kantoor in Hasselt en u laten begeleiden door ons aanbod aan de hand van de wensen die u heeft. Er staat een topteam voor u klaar!

Wij staan voor u klaar!

Wonen in Limburg is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod immobiliën te koop in Limburg.

        BEKIJK HET AANBOD