Immo te koop in Genk

Immo te koop in Genk

Genk, te midden van groen gelegen winkelstad.

Genk is na Hasselt de tweede stad in Limburg met ongeveer 65.000 inwoners. Hoewel het door industrie, vooral kolen, sterk verstedelijkt is, doet men er alles aan één van de meest belangrijke kenmerken van de Limburgse gemeente te behouden en uit te breiden: het groen. En wat men in de stad zelf tekort komt, vindt men in overvloed in de prachtige natuurgebieden in de directe omgeving.
Genk heeft een uitstekend verbindingsnetwerk en de drie grote winkelcentra maken het een echte winkelstad.
Tezamen met de vele evenementen over het gehele jaar maakt het Genk een levendige gemeente om in te wonen.

Immo Top Invest: samen een mooie woning vinden

De vakmensen bij ons bedrijf gaan samen met u op zoek naar de ideale woning, die aan al uw eisen voldoet, waaronder natuurlijk ook uw financiële voorwaarden en mogelijkheden. Zij luisteren, leven mee en zetten zich optimaal in om niet alleen u, maar uw hele gezin een woning te bieden, waar tevredenheid van afstraalt. Het ruime aanbod, het professionalisme en die persoonlijke aanpak garanderen vrijwel altijd succes.

Wij staan voor u klaar!

Woning gevonden! Laat u vakkundig informeren over de woning en over de voordelen om met Immo Top Invest in zee te gaan. Een klik op de groene knop brengt u een stap dichterbij. Bekijk ons aanbod immobiliën. Wij zullen u niet teleurstellen! 

        BEKIJK HET AANBOD