Immo te koop in Herk-de-Stad

Immo te koop in Herk-de-Stad

Diverse bezienswaardigheden
In het westen van de provincie Limburg in België ligt een stad met een bijzondere naam: Herk-de-Stad. Niet alleen de naam is speciaal, ook de stad zelf mag er zijn. Het ligt langs de rivier Herk, dus u kunt er prima wandelen als u dat wilt. In de directe omgeving is een natuurlijk moerasgebied te vinden, dat ook een bezoekje waard is. U merkt het al: de natuur in en om Herk-de-Stad is een van de trekkers van de stad. Maar er zijn meer bezienswaardigheden. Zo zijn er een aantal kerken te bewonderen in Herk-de-Stad, zoals de Sint-Martinuskerk. Bent u een liefhebber van kastelen? Dan kunt u uw hart ophalen in deze stad! Bezoek het kasteel van Halbeek of het voormalig kasteel De Pierpont dat nu dienstdoet als stadhuis. Bij dit stadhuis is een Engelse plantentuin te vinden. Tenslotte is er ook nog het voormalig gemeentehuis. Op die locatie zijn nu de Markthallen te vinden.

Persoonlijke aanpak
Bent u geïnteresseerd in immobiliën in Herk-de-Stad? Kom dan zeker eens langs bij Immo Top Invest. Immo Top Invest heeft een topteam dat dag en nacht in u investeert!

Aanbod bekijken
Neem een kijkje bij het uitgebreide aanbod aan immo in Herk-de-Stad van Immo Top Invest. Er zit voor iedereen wel wat bij.

        BEKIJK HET AANBOD