Immo te koop in Heusden-Zolder

Immo te koop in Heusden-Zolder

Heusden-Zolder, degelijk, maar niet stilstaand

Met het zeer bekende autocircuit Zolder, diverse kastelen en een vijvergebied vormt Heusden-Zolder een middelgrote gemeente ten noorden van Hasselt. Er is geen enkele mijn in de Benelux die het zo lang uitgehouden heeft als hier, maar uiteindelijk werd ook deze gesloten in 1992. Die mijnbouw was wel verantwoordelijk voor de groei tot de huidige 33.000 inwoners.
Het Economisch Netwerk Albertkanaal is na het afsterven van de mijnbouw een fantastisch initiatief gebleken en ook Heusden-Zolder profiteert daar van mee. Dit initiatief biedt werkgelegenheid, maar deze mooi en gunstig gelegen plaats ligt op zeer werkbare afstand van steden als Antwerpen, Maastricht en Eindhoven.

Immo Top Invest: maakt van onroerend goed onTroerend goed

Onze professionele krachten zetten zich dag en nacht in om niet alleen een woning voor u te vinden die aan al uw praktische eisen en voorwaarden voldoet, maar die ook nog eens aan alle sociale wensen tegemoet komt. De leden van ons topteam zijn allemaal gespecialiseerd in een eigen regio en kunnen daardoor hun stukje van het mooie Limburg de optimale aandacht geven. De meer dan 350 panden, die Immo Top Invest jaarlijks verkoopt, bieden dus voor meer dan 350 personen of gezinnen niet alleen een huis, maar ook een thuis.

Wij staan voor u klaar!

Hebt u specifieke wensen? Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod immobiliën te koop in Heusden-Zolder.

        BEKIJK HET AANBOD