Immo te koop in Houthalen-Helchteren

Immo te koop in Houthalen-Helchteren

Heerlijk toeven
Wilt u volledig ontspannen in een natuurlijke omgeving? Dan is Houthalen-Helchteren een absolute topbestemming. Het ligt in de Belgische provincie Limburg en staat bol van het natuurschoon. Neem nu alleen al drie recreatiegebieden waar het heerlijk toeven is. Zo is daar Kelchterhoef, waar allerlei wandel- en fietsmogelijkheden zijn. Ook kunt u naar de Hengelhoef, een natuurterrein waar u optimaal kunt relaxen in een natuurlijke ambiance. Zoekt u naar wat meer activiteit, dan kunt u het park Molenheide bezoeken, met haar tennisbanen en een overdekte speeltuin waar de kinderen wel raad mee weten. En wat dacht u van de vele vijvers die in deze stad te vinden zijn? Een lust voor het oog! In Houthalen-Helchteren kunt u ook heel goed genieten van de vele streekproducten die dit gebied rijk is, zoals honing, bier en melk.

Grootste kantoor
Immo Top Invest heeft een mooi aanbod aan immo te koop in Houthalen-Helchteren. Kiest u voor Immo Top Invest, dan kiest u voor een grootste kantoor van de provincie, dat meer dan 350 panden per jaar weet te verkopen. Dus ook in Houthalen-Helchteren!

Aanbod ontdekken
Het is een goed plan om het uitgebreide aanbod van Immo Top Invest eens met eigen ogen te ontdekken. Even klikken op de groene knop en u ontdekt het aanbod immobiliën te koop in Houthalen-Helchteren.

        BEKIJK HET AANBOD