Immo te koop in Kortessem

Immo te koop in Kortessem

Kortessem: dorp met potentie

De gemeente Kortessem is een rustige, gezellige gemeente vlakbij Hasselt. Dat betekent dan ook meteen dat Hasselt de plek bij uitstek zal zijn voor alles wat in Kortessem zelf niet terug te vinden is. Dat betekent ook dat het bruisende nachtleven en alle troeven die Hasselt bieden kan slechts enkele minuten verwijderd zijn. Zo heeft Kortessem zelfs een tramlijn naar Hasselt en verbazingwekkend veel bezienswaardigheden. Niet minder dan 2 kastelen zijn er in dit mekka van fruitteelt te vinden en ook de romaans-gotische Sint-Pieterskerk is een must see. Kortessem zelf en de gebieden rond de gemeente kennen de laatste tijd een serieuze economische boom en heel wat inwoners werken dan ook buiten het dorp, vaak in de fruitteelt. De gemeente heeft een dorps sociaal leven met de gewoonlijke kaartspelen, quizzen en marktjes en alle nutsvoorzieningen die u van een modern dorp verwachten kan.

Immo Top Invest: uw partner in Kortessem

Immo Top Invest is de grootste speler op de Limburgse markt en zelf op en top Limburgs. Wat betekent dat? Een professionele service met aandacht voor de mens zelf: u dus. Met meer de 350 panden die jaarlijks aan de man gebracht worden zijn de ins & outs van elk dorp en elke transactie zonder geheimen. Ervaring die graag gedeeld en gegeven wordt aan u.

Immobiliën in Kortessem

Graag leven in een dorpse kern met een directe ontsluiting naar een grootstad als Hasselt? Even op de groene knop klikken en u ziet meteen wat Immo Top Invest voor u in de aanbieding heeft.

        BEKIJK HET AANBOD