Immo te koop in Lanaken

Immo te koop in Lanaken

De hoogte in

Lanaken: een bijzondere plaats, die op een hoogte ligt van maar liefst 60 meter. Het ligt op een soort plateau en alleen al daarom is deze plaats in de provincie Limburg de moeite van het bezoeken waard. Er liggen allerlei wateren omheen en bossen, zodat echte wandelliefhebbers goed aan hun trekken komen in Lanaken. Bijvoorbeeld bij kasteel Pietersheim. Dit kasteel is bijzonder vanwege de oude ruïne van de vroegere ringburcht. De burcht vormt vandaag de dag de toegang tot Nationaal Park Hoge Kempen. De binnengracht is ook nog goed terug te zien. Na een grondige verbouwing mag het kasteel zich een herenhuis noemen, met daaromheen een park met Engelse invloeden. Vanaf dit kasteel beginnen allerlei wandelroutes, door bijvoorbeeld dennenbossen. In het plaatsje zelf zijn ook bezienswaardigheden, zoals de Sint-Ursulakerk en de Heidemolen, een watermolen.

Altijd terecht

mmo Top Invest is een kantoor dat Limburg uitstraalt. Dat betekent dat er een persoonlijke omgang met de klanten is zonder een professionele aanpak te verloochenen. Dat betekent dat er resultaat geboekt wordt en het aanbod riant is. Dat betekent een topteam vol capabele mensen die tijd in u zullen investeren om één ding te verzekeren: uw tevredenheid.

Kijkje nemen

Wonen in Limburg is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod immobiliën te koop in Limburg.

        BEKIJK HET AANBOD