Immo te koop in Leopoldsburg

Immo te koop in Leopoldsburg

Mooie bezienswaardigheden
Leopoldsburg: een plek in de provincie Limburg in België waar machtig veel cultureel erfgoed en natuurweelde te vinden is. Liefhebbers van wandelen kunnen er naar hartenlust rond stappen wanneer zij de Leopold I route wandelen. De wandeling voert hen langs allerlei mooie bezienswaardigheden van Leopoldsburg, zoals natuurlijke hoogtepunten en cultuurhistorische bezienswaardigheden. Natuurgebieden zijn overal in de omgeving van Leopoldsburg te ontdekken. Een ervan is het Koninklijk Park, dat bij het voormalige paleis van de Belgische koning ligt. Nog een optie is het Grootdonckbos. Verder is er ook op het gebied van geschiedenis genoeg te zien. Neem nu een oud Karmelietessenklooster, of een historische molen uit 1846. Wilt u nog meer te weten komen over de (militaire) geschiedenis van het plaatsje, dan kunt u het Museum van het Kamp van Beverlo bezoeken. Houdt u van kleine, charmante musea, dan kunt u een kijkje nemen bij het Sint-Paulus Scoutsmuseum, waar van alles te ontdekken is over scouting.

Goede keuze
Kiezen voor Immo Top Invest is altijd een goede keuze. Alleen al omdat u verzekerd bent van een persoonlijke benadering van een topteam dat dag en nacht klaarstaat om voor u de beste immo uit te kiezen. Samen met u, want u heeft tenslotte de belangrijkste stem.

Verrassend aanbod
Bent u benieuwd geworden naar immobiliën in Leopoldsburg? Neem dan vrijblijvend een kijkje in het verrassende aanbod van Immo Top Invest.

        BEKIJK HET AANBOD