Immo te koop in Lummen

Immo te koop in Lummen

Lummen, bewust actief.

Ten noordwesten van Hasselt ligt de gemeente Lummen, die op haar gronden het belangrijkste verkeersknooppunt van Limburg heeft. Dit klaverblad is de laatste jaren helemaal opgeknapt tot een veel veiliger wegennet en het maakt Lummen een bijzonder goed bereikbare plaats en uiterst interessant voor allerlei bedrijven en ondernemingen. Daarnaast ligt deze gemeente met haar 14000 inwoners ook geografisch op een kruispunt en bezit het kenmerken van Hageland, Haspengouw en Kempen.
Lummen is een verantwoordelijk dorp, is actief bezig met woonkwaliteit en draagt het fairtrade principe uit. Dat laatste maakte het een zogenaamde vijfsterrengemeente. Al met al heeft Lummen veel te bieden voor wie er zijn of haar woonplaats van wenst te maken.

Immo Top Invest: huismanschap is vakmanschap

Een uitgebreid aanbod, per stad aangegeven, gedocumenteerd en soms met begeleidende video, staan ter beschikking op onze overzichtelijke webpagina. En is uw interesse gewekt staat er een bijzonder professioneel team, telefonisch en persoonlijk op het grootste kantoor in Belgisch Limburg, klaar om u op elke stap naar uw nieuwe woning te begeleiden. Zij investeren niet alleen dag en nacht om de praktische kanten te optimaliseren, maar denken, leven en voelen met de klant mee om zowel de reis naar, als de uiteindelijke aanschaf van een nieuwe woning tot volle tevredenheid te laten verlopen.

Wij staan voor u klaar!

Op zoek naar de woning van uw dromen? Bekijk het aanbod immobiliën en informeer naar alle bijzonderheden. Met een klik op de groene knop helpt Immo Top Invest u direct op weg.

        BEKIJK HET AANBOD