Immo te koop in Nieuwerkerken

Immo te koop in Nieuwerkerken

Nieuwerkerken: klein maar fijn

Nieuwerkerken is qua oppervlakte een van de kleinste gemeenten van Limburg en kunt u niet zo gek ver van Sint-Truiden terugvinden. Ondanks de beperkte ruimte kent de gemeente toch al enkele decennia een behoorlijke boom qua inwoners. Dat hoeft niet te verbazen gelet op de knappe Haspengouwse natuur met een glooiend reliëf, veel groen en het Provinciaal Domein Nieuwenhoven in de buurt. In de dorpskern kunt u zonder enig probleem alle moderne gemakken terugvinden die u van een dorp kunt verwachten. Dat gaat van een kleine aanwezigheid horeca-zaken tot verschillende kleuter- en basisscholen, kinderopvang en een bibliotheek. Voor de cultuurliefhebbers: het kasteel van Nieuwerkerken is zeker de moeite waard. De grote troef van de gemeente is echter de ligging vlakbij Sint-Truiden en Hasselt wat het mogelijk maakt te genieten van de rust en kalmte van het dorp zonder in te leveren op andere vlakken.

Immo Top Invest: ook in Nieuwerkerken

Immo Top Invest is het grootste kantoor in de provincie Limburg. Een positie die niet enkel bereikt is door de focus enkel en alleen te leggen op de flashy steden maar tevens op de charmante dorpen die doorheen het Limburgse land verspreid zijn. Met heel wat ervaring en praktische know-how in dorpen als Nieuwerkerken (en Nieuwerkerken zelf overigens!) is Immo Top Invest uw partner voor deze belangrijke stap.

Iets nieuw in Nieuwerkerken?

Klaar om een nieuwe stap in uw leven te nemen in Nieuwerkerken? Neem dan vlug een kijkje naar het aanbod immobiliën van Immo Top Invest in de gemeente.

        BEKIJK HET AANBOD