Immo te koop in Riemst

Immo te koop in Riemst

Riemst: monumentengemeente

Riemst ligt diep in het zuidoosten van Limburg en is voornamelijk bekend omwille van zijn monumenten. En terecht ook overigens. Met in totaal zo’n 100 beschermde monumenten, mergelgrotten en bovendien het enige wijnkasteel van heel Vlaanderen is Riemst een echte hemel voor de cultuurliefhebber. Ook de natuurliefhebber is thuis in het vrij hoog gelegen Riemst (113 meter!) met zijn glooiend landschap. In de gemeente zelf zijn alle nodige voorzieningen aanwezig zoals diverse winkels, scholen, bibliotheek, sportzaal en ga zo maar door. Qua ligging is Riemst een ideale uitvalsbasis voor internationale avonturen. Aan de Vlaamse kant begrensd door het prachtige Tongeren is Riemst ook een echt buur van het Nederlandse Maastricht en ligt ook de Duitse grens niet zo gek veraf. Het beleid in Riemst is overigens duidelijk wat betreft de richting: de charme van het dorp behouden gekoppeld aan alle moderne gemakken. Een missie die zeker en vast geslaagd is.

Waarom Immo Top Invest?

Immo Top Invest staat garant voor een professionele aanpak en een team dat zich dag en nacht voor u zal inzetten. Bovendien is er een relatief ruim aanbod beschikbaar aan woningen in de gemeente en is er ook al heel wat ervaring met Riemst. Zo wordt u niet bijgestaan door een vreemde op basis van boekenkennis maar door een expert die de gemeente van binnen en buiten kent.

Deel worden van de cultuur van Riemst?

Benieuwd naar wat Riemst u te bieden heeft op het vlak van immobiliën? Met een simpele klik op de groene knop hieronder ontdekt u het!

        BEKIJK HET AANBOD