Immo te koop in Sint-Truiden

Immo te koop in Sint-Truiden

Volop levendigheid

Van kasteel tot abdij en van museum tot begijnhof - Sint-Truiden is echt van alle markten thuis. De stad in de provincie Limburg mag gerust bruisend worden genoemd. De grote trekkers zijn het Belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort maakt deel uit van het stadhuis en bevat allerlei bijzondere elementen, zoals de oude hallen, de mooi uitziende ruimtes en een serie olieverfschilderijen. Het begijnhof is voozien van allerlei natuurlijke elementen, zoals boomgaarden en moestuinen. Er zijn woonhuizen te vinden en een kerk waar ook exposities gehouden worden. Zoals het een grotere Belgische stad betaamt, zijn er ook in Sint-Truiden allerlei kerken te vinden die de moeite waard zijn om te bekijken. Het mooie is dat er verschillende soorten kerken te vinden zijn - van gotisch tot barok. Enkele voorbeelden zijn de Sint Gangulfuskerk, de Minderbroederskerk, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en de Sint-Pieterskerk. En bent u een liefhebber van kloosters en abdijen? Dan zult u zich zeker niet vervelen in Sint-Truiden! Bezoek bijvoorbeeld de abdij van Sint-Truiden, het Minderbroedersklooster of het Clarissenklooster. Wilt u meer weten over de Minderbroeders, dan kunt u terecht in het Museum Vlaamse Minderbroeders.

Deskundigheid voorop

De vakmensen bij dit bedrijf gaan samen met u op zoek naar de ideale woning, die aan al uw eisen voldoet, waaronder natuurlijk ook uw financiële voorwaarden en mogelijkheden. Zij luisteren, leven mee en zetten zich optimaal in om niet alleen u, maar uw hele gezin een woning te bieden, waar tevredenheid van afstraalt. Het ruime aanbod, het professionalisme en die persoonlijke aanpak garanderen vrijwel altijd succes.

Immo in Sint-Truiden

Wonen in Limburg is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Klik op de groene knop om ons aanbod te ontdekken.

        BEKIJK HET AANBOD