Immo te koop in Tongeren

Immo te koop in Tongeren

Tongeren: een vat vol troeven

Tongeren is ongetwijfeld bij heel wat Belgen bekend als België’s oudste stad en de thuishaven van de mythische figuur die Ambiorix is. Hoe leuk het echter ook vertellen is dat u in dat stukje geschiedenis woont, enkel op basis daarvan maakt u geen beslissing over uw toekomstige woonplaats. Gelukkig dan ook dat Tongeren nog heel wat meer te bieden heeft. Naast heel wat cultuur is Tongeren ook een echte moderne stad. Er wordt zwaar geïnvesteerd in het Tongeren van morgen en dat merk je. Daarenboven is er een druk sociaal leven aan de gang in deze Limburgse parel. Dat gaat van de grootste antiekmarkt van België elke zondag tot een veelheid aan horeca-zaken en tal van evenementen die van iedere dag een avontuur maken. Even tot rust komen? Het Haspengouwse landschap strekt zich meteen buiten de stadsgrenzen voor uw ogen uit.

Immo Top Invest heeft er ook enkele

Immo Top Invest brengt jaarlijks meer dan 350 panden aan de man. Het hoeft dan ook niet gezegd worden dat ervaring en een professionele aanpak hoog in het vaandel worden gedragen. Op zoek naar iets in Tongeren? Dan zal het u zeker als muziek in de oren klinken dat bij Immo Top Invest er een ruim aanbod aan woningen in Tongeren te vinden zijn. Van appartementen tot woningen, van een groene omgeving tot het centrum. Wat u verkiest.

Zelf een deel van de Tongerse toekomst worden?

Tongeren heeft al een rijke geschiedenis. De toekomst die ligt echter open. Daar zelf een deel van worden? Neem dan zeker een kijkje via de onderstaande groene knop naar het aanbod immobiliën van Immo Top Invest in deze interessante stad.

        BEKIJK HET AANBOD