Immo te koop in Zonhoven

Immo te koop in Zonhoven

Lust voor het oog

Ten noorden van de stad Hasselt is Zonhoven te vinden, een plaats waar het heerlijk toeven is omdat je je er goed kunt vermaken. Of u nu van een actieve vakantie houdt of van een rustige, er is voor ieder wat wils. Ga op ontdekking in Zonhoven en kom erachter dat er er een keur aan prachtige panden te vinden is. Neem nu de Sint-Quintinuskerk: een knap staaltje geschiedenis, met een indrukwekkende gevel, een toren en een machtig groot orgel. In Zonhoven is ook nog een boeiende kapel. Vroeger was het een bedevaartsoord, nu is het een gerestaureerde kapel die een lust voor het oog is. Het laatste geldt ook voor de Holsteen: acht grote zandstenen die stammen uit de prehistorie. Echt heel bijzonder! Liefhebbers van kunt komen ook aan hun trekken in Zonhoven. Er is namelijk op allerlei plekken in de gemeente kunst te zien van allerlei kunstenaars. En molens? Die vindt u ook zeker in Zonhoven!

Kies voor ervaring met Immo Top Invest

Wanneer je op zoek bent naar een appartement in of rond Wellen, dan kun je beroep doen op de diensten van Immo Top Invest. Met een verkoop van meer dan 350 panden per jaar is Immo Top Invest het grootste vastgoedkantoor van Limburg. Al onze medewerkers hebben het vastgoed DNA in zich en weten dus perfect wat ze voor jou kunnen betekenen.

Wij staan voor u klaar!

Wonen in Wellen is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod immobiliën te koop in Limburg.

        BEKIJK HET AANBOD