Immo te koop in Zutendaal

Immo te koop in Zutendaal

Zutendaal, gezonde lucht in overvloed

Gelegen in de schaduw van Genk en aan de grenzen van Nationaal Park Hoge Kempen is dit groenrijke, 9000 inwoners tellende dorp een pareltje in het Limburgse landschap. Deze gemeente moet het vooral hebben van toerisme en met het park Landal Mooi Zutendaal heeft het daarbij een geweldige trekpleister. Verder biedt Lieteberg de natuurlijke ervaring van je leven, met een insectenmuseum en vooral het 3 kilometer lange ‘blotevoetenpad’.Wonen in Zutendaal is leven in een oase van rust en groen en een verademing in deze hectische tijden.

Immo Top Invest: maakt van onroerend goed onTroerend goed

Onze professionele krachten zetten zich dag en nacht in om niet alleen een woning voor u te vinden die aan al uw praktische eisen en voorwaarden voldoet, maar die ook nog eens aan alle sociale wensen tegemoet komt. De leden van ons topteam zijn allemaal gespecialiseerd in een eigen regio en kunnen daardoor hun stukje van het mooie Limburg de optimale aandacht geven. De meer dan 350 panden, die Immo Top Invest jaarlijks verkoopt, bieden dus voor meer dan 350 personen of gezinnen niet alleen een huis, maar ook een thuis.

Wij staan voor u klaar!

Wonen in Limburg is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod immobiliën te koop in Limburg.

        BEKIJK HET AANBOD