Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
LAAKSTRAAT 134 A BERINGEN
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 155m² met 25m² terras
Verkocht
LAAKSTRAAT 134 B BERINGEN
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 155m²
Verkocht

MODERNE BEN-WONING OP 7a20ca

 

Momenteel wordt er de laatste hand gelegd aan de afwerking van deze knappe woning langs de Laakstraat te Beringen, in de zeer gezellige dorpskern genaamd Koersel.

Een betere verbinding dan hier kan men nergens vinden, dit dankzij de talloze uitvalswegen maar eveneens door de oprit van de autostrade in de nabije omgeving.

Op een steenworp hiervandaan kan men zowel supermarkten, bakkers, slagers, scholen, openbaar vervoer en meer vinden.

 

De woongelegenheid werd ingeplant op een zeer ruim perceel van maar liefst 7a20ca en zal dankzij de moderne architectuur een strak geheel vormen.

 

Men beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 155m², als volgt opgedeeld:

Gelijkvloerse verdieping: een inkomhal met apart gastentoilet, een gezellige zithoek met ruimte voor bureau, een open keuken met zeer veel lichtinval dankzij het grote schuifraam uitgevend op het terras en de tuin, en een bergruimte.

Bovenverdieping: een nachthal, een grote slaapkamer met dressing, twee kinderkamers, een badkamer met een douche en ligbad, en een technische ruimte met extra bergplaats.

 

Dankzij de extra inspanningen die hier voorzien zullen worden ivm isolatie en dergelijke bekomt men een E-peil lager dan 20 en is men helemaal klaar voor de toekomstige eisen. Dit wilt uiteraard eveneens zeggen dat men een aardige duit kan besparen op de vaste maandelijkse kosten maar dat men tevens een korting van 100% geniet op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaren!

 

De woning zal volledig afgewerkt aangeboden worden (inclusief tuinafsluiting, terras, oprit, ...)

Voor de afwerking van de keuken, badkamer en vloeren werden er ruime budgetten voorzien, deze kunnen volledig naar wens van de koper gekozen worden.

 

 

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.