Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
Residentie Landrada woning 1
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 200m² met 17m² terras
€ 315.000
Residentie Landrada woning 2
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 200m² met 16m² terras
€ 315.000
Residentie Landrada woning 3
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 200m² met 16m² terras
Verkocht
Residentie Landrada woning 4
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 200m² met 16m² terras
€ 325.000

RESIDENTIE "LANDRADA" - CENTRAAL WONEN MET EEN GROEN BINNENGEBIED IN BILZEN!

 

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (ipv 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE WETTELIJKE VOORWAARDEN VOLDOET.

 

Midden in het centrum van Munsterbilzen komt het woonproject Landrada. Op de hoek van de Sint-Amelbergastraat, Sint-Landradastraat en Munsterbilzenstraat zal het project zijn thuis kennen. Het nieuwe project ligt centraal in de gezellige dorpskern van Munsterbilzen dat op de grens ligt met Haspengouw en de Kempen. Je vindt hier dus het comfort van een goed uitgeruste dorpskern met alle nodige faciliteiten. Verder ligt tussen Munsterbilzen en het Albertkanaal ook het prachtige Munsterbos. Dit puur stukje natuur is de ideale plaats om even tot rust te komen in de bossen, moerassen, graslanden en vijvers. Je kan hier heideland ontdekken die je nergens anders in Haspengouw meer tegenkomt.

 

Daarnaast zit je qua bereikbaarheid ook aan het juiste adres. De tramhalte van het Spartacusplan zal namelijk vlakbij het project gelegen zijn zodat men een perfecte en vlotte verbinding heeft met omliggende steden. Zo geraak je in enkele minuten op belangrijke locaties als de universiteit en het centrum van Hasselt en Maastricht.

 

Munsterbilzen heeft het dus allemaal en is daarbij bij uitstek de ideale locatie voor uw droomwoning!

 

Het project bestaat uit 21 leuke en betaalbare appartementen en 4 ruime woningen. De appartementen zijn een leuke investering voor jong en oud. Zowel voor wie er zelf wil wonen als wie een appartement wil verhuren. De woningen zijn perfect voor gezinnen om een gezellige thuis te maken. Voor ieder wat wils dus!

 

Het woonproject wordt door Immo Top Invest gebouwd. Voor de creatie van deze residentie deden zij beroep op architectenbureau MaMu die voor een variërend en leuk concept zorgen met een groen binnengebied. Doordat het Munsterbos definitief beschermd is als natuurgebied en hierdoor één van de belangrijkste Bilzerse groene longen behouden blijft, wouden we dit graag doortrekken in ons project. Zo wordt er een gemeenschappelijk binnengebied gecreëerd dat voor de groene long in residentie Landrada zorgt. Ook qua architectuur is het een mooi, variërend geheel. Zo zullen de appartementen een meer moderne stijl kennen. De woningen zullen eerder in een klassiekere stijl gebouwd worden zodat er een leuk onderscheid bestaat tussen beide. Er werd veel aandacht aan de kwaliteit van het ontwerp geschonken. De afwerking en uitrusting gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor vloeren, binnendeuren, keuken en badkamer maar indien men dit wenst, kan men daar nog extra’s aan toevoegen.

 

 

4 RUIME WONINGEN MET TUIN EN CARPORT

 

De vier woningen, met elk 3 slaapkamers, bevinden zich langs de Munsterbilzenstraat. De woningen worden aangeboden met een woonoppervlakte van 153m², verdeeld over twee verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt men een inkomhal met apart gastentoilet, een ruime leefruimte met open keuken en een berging met wasplaats. De verdieping herbergt een nachthal met drie slaapkamers, de badkamer en apart toilet. Op de zolderverdieping heeft men nog een extra polyvalente ruimte ter beschikking. Iedere woning bezit over een mooie buitenruimte met een leuk terras en een groene privétuin. Bovendien hebben deze ook langs de achterkant rechtstreeks toegang tot hun carport met tuinberging.

 

Verder zullen er ook zonnepanelen voorzien worden met een opbrengst van 2250 WP waardoor we over een BEN-woning kunnen spreken (Bijna Energie Neutraal). De woning zal dan een E-peil bekomen van minder dan E30, dit maakt dat men de eerste vijf jaar een korting van 50% geniet op de onroerende voorheffing.

 

 

Video 1

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.