Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
ROOSTERSTRAAT 14 HEUSDEN-ZOLDER
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 170m²
Verkocht
ROOSTERSTRAAT 16 HEUSDEN-ZOLDER
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 170m²
Verkocht

KNAPPE OPEN BEBOUWING IN PASTORIJSTIJL MET CARPORT!

 

Centraal tussen Zonhoven en Heusden-Zolder vinden we in de rustige Roosterstraat dit knappe nieuwbouwproject met twee gezinswoningen in pastorijstijl. Door zijn centrale ligging vlakbij de verbindingsweg tussen Beringen en Zonhoven kan men alle nodige faciliteiten zeer gemakkelijk terugvinden. Dankzij de nabije ligging van de E314 geniet men verder ook een schitterende verbinding met omliggende steden zoals Hasselt, Houthalen-Helchteren, Lummen, ... Het feit dat men omgeven is door meerdere faciliteiten zoals het openbaar vervoer, winkels, scholen, … maakt dat men gelegen is op een absolute toplocatie! Ook aan ontspanning geen gebrek. Zo kan men erop uittrekken voor een leuke fietstocht langs het nabijgelegen kanaal, alsook voor een ontspannende wandeling doorheen het prachtige Vogelzangbos.

 

Er werd veel aandacht aan de kwaliteit van het ontwerp geschonken zodat het landelijke karakter volledig tot zijn recht komt. Zo zal de woning opgetrokken worden met een Oud Beerse gevelsteen die gecombineerd wordt met zwart buitenschrijnwerk voor de ramen. Verder zal er gewerkt worden met heel wat arduin in de gevel en houten sierluiken langs de ramen. Het dak wordt dan weer afgewerkt met een zwartgrijze dakpan. De houten carport zorgt voor een mooie verbinding tussen beide woningen.

 

De woningen beschikken over een 170m² aan bewoonbare oppervlakte verdeeld over twee verdiepen. Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met apart gastentoilet, een knappe leefruimte met open keuken en een ruime berging met wasplaats. Op de verdieping wordt er een nachthal voorzien met toegang tot drie slaapkamers en twee badkamers. Buiten wordt een houten carport voorzien met in het verlengde een praktische buitenberging waar men het nodige kan stockeren.

 

Indien men graag de woning nog zou willen uitbreiden heeft men de mogelijkheid om de zolderverdieping erbij te betrekken. Deze ruimte van maar liefst 43m² kan perfect ingedeeld worden als extra slaapkamers of een hobby/speelruimte.

 

De afwerking en uitrusting van elke woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 2500wp alsook een regenwaterput van 7.500 liter met hergebruik voor de beide toiletten en de buitenkraan, waardoor men een aardige duit kan besparen.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €12.000

Badkamer €4.500

Vloer €35/m²

Wandtegels (7,5m² voorzien) €30/m²

Plinten €7,5/lm

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €3.000

 

Prijzen incl. BTW

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.