Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

NIEUWBOUWWONINGEN IN LANDELIJKE STIJL OP TOPLOCATIE IN HASSELT!

 

In de rustige Bremstraat ter hoogte van nummer 38 vinden we dit nieuwbouwproject in landelijke stijl. Deze twee gezinswoningen liggen in Hommelheide, een rustige en groene omgeving in Kuringen, Hasselt. De Grote Platwijer alsook het Albertkanaal bevinden zich vlakbij waar men helemaal tot rust kan komen tijdens een wandeling of fietstocht. Verder situeert men zich aan de rand van de stad waardoor het centrum van Hasselt op slechts 10 minuten rijden ligt. Kortom, de ideale plaats om te wonen met je familie!

 

Bij het ontwerp van dit project werd er enorm veel aandacht aan de kwaliteit en de stijl geschonken. Zo zal de woning opgetrokken worden met een Oud Beerse gevelsteen die gecombineerd wordt met zwart buitenschrijnwerk voor de ramen. Verder zal er gewerkt worden met heel wat arduin in de gevel en houten sierluiken langs de ramen. Het dak wordt dan weer afgewerkt met een zwartgrijze dakpan. Door deze combinatie krijgt men een prachtig geheel waar het landelijke karakter helemaal tot zijn recht komt.

 

Deze woningen beschikken over een woonoppervlakte van om en bij de 203m² verdeeld over twee verdiepen. Op het gelijkvloers wordt een inkomhal met apart gastentoilet, een knappe leefruimte met open keuken en een ruime berging met wasplaats voorzien. Verder beschikt woning 38A nog over een inpandige garage waar men naast de auto ook nog heel wat anders kan stockeren. Woning 38B beschikt in de plaats over een ruim bureel aan de voorkant van de woning die eveneens dienst kan die als speel- of hobbykamer. Ook het verdiep is zeer praktisch ingedeeld. Hier heeft men via de nachthal toegang tot een apart toilet, een badkamer en drie slaapkamers. De twee kinderkamers krijgen op hun beurt ook toegang tot een doucheruimte.

 

Indien men graag de woning nog zou willen uitbreiden heeft men de mogelijkheid om de zolderverdieping erbij te betrekken. Deze ruimte van maar liefst een 50m² kan perfect ingedeeld worden als extra slaapkamers of een hobby/speelruimte. Het perceel is Zuidelijk geörienteerd zodat men optimaal van de zon kan genieten.

 

De afwerking en uitrusting van elke woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap. Op het gelijkvloers wordt de leefruimte uitgerust met vloerverwarming. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 2500wp alsook een regenwaterput van 7.500 liter met hergebruik voor de beide toiletten en de buitenkraan, waardoor men een aardige duit kan besparen.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €12.500

Badkamer €7.500

Vloer €50/m²

Wandtegels (7,5m² voorzien) €40/m²

Plinten €7,5/lm

Binnendeuren €500/stuk

Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €3.500

 

Prijzen incl. BTW

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.