Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
VOSSENLAAN 6_1 HEUSDEN-ZOLDERx
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 214m²
Verkocht
VOSSENLAAN 6_2 HEUSDEN-ZOLDER
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 214m²
Verkocht

KNAPPE NIEUWBOUWWONING IN PASTORIJSTIJL TE BOLDERBERG!

 

In Bolderberg, een deelgemeente van Heusden-Zolder, vinden we in de Vossenlaan - overigens een zeer rustige omgeving - dit knappe nieuwbouwproject van twee halfopen bebouwingen. Door zijn centrale ligging midden in het centrum van Bolderberg kan men alle nodige faciliteiten zoals supermarkt, apotheek, school, brasserie, ... zeer gemakkelijk terugvinden. Daarnaast situeren zich verschillende toeristische trekpleisters zoals onder andere het openlucht zwembad Terlaemen, de mooie wandelroutes, de Kluis etc. op slechts enkele minuten wandelen hier vandaan. Verder kan men vlakbij ook een bezoek brengen aan de kinderboerderij/speeltuin of genieten van een heerlijke wandeling in Domein Bovy. De autosnelweg E314 is snel en gemakkelijk bereikbaar, waardoor u altijd verzekerd bent van een goede verbinding. Over een toplocatie gesproken dus!

 

Deze halfopen bebouwing bevindt zich op een zuidelijk geörienteerd perceel van 3a 31ca. Bij het ontwerp werd er veel aandacht aan de stijl en kwaliteit geschonken zodat het één mooi uniform geheel vormt.

Voor de gevel koos men een lichte steen in combinatie met zwart buitenschrijnwerk. Het dak wordt afgewerkt met een grijze dakpan. Verder zal er gewerkt worden met houten accenten zoals o.a. de voordeur waardoor modern en landelijk gecombineerd worden. Deze mooie, moderne pastorijstijl zal velen aanspreken.

 

De woning beschikt over een 214m² aan bewoonbare oppervlakte verdeeld over drie verdiepingen. Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met apart gastentoilet, een knappe leefruimte met bureau-, zit- en eetgedeelte. In het verlengde van de living bevindt zich een mooie, open keuken met veel lichtinval en uitzicht over de tuin. Via de keuken heeft men verder nog toegang tot een ruime berging/ wasplaats. Op de verdieping wordt er een nachthal voorzien met toegang tot een apart toilet, drie slaapkamers en de badkamer. Via de vaste trap in de nachthal kan men verder nog de zolderverdieping bereiken. Deze ruimte van maar liefst 45m² kan perfect ingedeeld worden als extra slaapkamers en/of een hobby/speelruimte.

 

Buiten wordt de inrit, het padje naar de voordeur en padje naast de woning tot achteraan aan het terras aangelegd met klinkers. Ook het terras wordt reeds voorzien zodat je volop kan genieten van het zonnetje.

 

De afwerking en uitrusting van deze woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3.000 wp.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €12.000

Badkamer €4.500

Vloer €40/m²

Wandtegels (7,5m² voorzien) €30/m²

Plinten €10/lm

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking (basistrap zal in gegoten beton voorzien worden) €3.000/trap, er worden er twee voorzien.

Prijzen incl. BTW

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.