Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
RAPERTING LOT 7 HASSELT
  • Nieuwbouw met 4slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 285m²
Verkocht

WOONPROJECT RAPERTING - Stijlvol wonen in Hasselt omgeven door groen en rust.

 

Ontdek woonproject Raperting

Raperting vind je terug in het prestigieuze Rapertingen en bestaat uit 6 halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing. Een kleinschalig en exclusief project dat gerealiseerd wordt door Immo Top Invest in samenwerking met het Hasseltse architectenbureau MaMu.

 

Gelegen in een mooie groene en rustige omgeving, maar toch vlakbij het centrum en de autosnelweg, bevindt Raperting zich op een ware toplocatie.

 

Architectuur & afwerking

De halfopen woningen worden gebouwd in de pastorijstijl. Bij het ontwerp van de woningen werd veel aandacht geschonken aan de stijl en kwaliteit zodat de woningen één mooi geheel vormen. De percelen schommelen tussen 5a45ca en 6a. De  woningen kunnen standaard rekenen op een woonoppervlakte van 220m², gespreid over twee verdiepingen met optioneel nog een afgewerkte zolder van 80m².

 

In het project zal er ook één exclusieve open bebouwing gebouwd worden en dit in moderne stijl. De standaard woonoppervlakte omvat maar liefst 285m².

 

Alle woningen kunnen nog afwijken van woonoppervlakte, indeling en uitzicht waardoor ze volledig gepersonaliseerd kunnen worden. De afwerking en uitrusting kies je ook helemaal zelf naar je eigen smaak. In de basisprijs zijn reeds zeer mooie bedragen voorzien voor de keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en de trap.

 

Alle woningen beschikken over een prachtige tuin die zuidelijk georiënteerd is én een prachtig uitzicht biedt.

 

Locatie

Rapertingen is een gezellig dorpje, direct gelegen naast centrum Hasselt. Het project Raperting zal gerealiseerd worden op de Tomstraat. Hierdoor geniet je in alle rust van de mooie, groene omgeving. Ondanks de rustige ligging, zijn het centrum en de autosnelweg toch dichtbij. Maar ook allerlei faciliteiten liggen op fiets- en wandelafstand. Een mooi evenwicht dus tussen het stadsleven en de natuur.

 

Groene energie

Je komt terecht in een prachtige, groene omgeving waar je volop geniet van de rust en natuur. Een zeer grote troef van de woningen zijn de zonnepanelen die voor elke woning voorzien worden. Dankzij de duurzame architectuur, gecreëerd volgens de bouwnormen van 2021, zijn deze luxueuze woningen BEN, bijna-energieneutraal.

 

Troeven

  • Toplocatie
  • Ruimte zowel binnen als buiten
  • Zuidgerichte tuin
  • Ruime afwerkingsbudgetten

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.