Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
HOEVEWEG LOT 1 ZONHOVEN
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 180m² met 25m² terras
Verkocht
HOEVEWEG LOT 2 ZONHOVEN
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 180m² met 26m² terras
Verkocht

RUIME MODERNE NIEUWBOUWWONING IN ZONHOVEN!

 

Deze prachtige nieuwbouwwoning zal opgetrokken worden langs de Hoeveweg te Zonhoven, een zijstraat van de welbekende N74. Het spreekt voor zich dat men een uitstekende aansluiting geniet met omliggende steden en gemeenten. Eveneens is het centrum van Zonhoven met zijn talloze faciliteiten zoals scholen, winkels, gezellige restaurantjes, ... in slechts enkele minuten te bereiken!

 

Deze halfopen bebouwing wordt aangeboden met een woonoppervlakte van 180m², verdeeld over twee verdiepingen. Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met apart gastentoilet, een zeer ruime leefruimte met open keuken. Via de keuken heeft men verder nog toegang tot een berging met wasplaats. De leefruimte met keuken geeft een prachtig uitzicht alsook toegang tot de tuin, waar een mooi terras wordt aangelegd en men volop kan genieten. De verdieping herbergt een nachthal met drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Voor de gevel wordt er gewerkt met een lichte grijze gelijmde steen, die gecombineerd wordt met zwart aluminium buitenschrijnwerk en panelen voor een strakke uitstraling. De woning wordt voorzien van het nodige comfort zoals vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en een regenwaterput. De zonnepanelen kunnen rekenen op meer dan 3500wp. De regenwaterput van 7500l wordt aangesloten op de wc's en de buitenkraan.

 

De afwerking van de woonst kan volledig zelf gekozen worden door de kopers bij de toonzaal aangeduid door de bouwheer.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €10.000

Badkamer €7.000

Vloer (gelijkvloers) €40/m²

Vloer (verdieping) €30/m²

Wandtegels (15m² voorzien) €30/m²

Plinten €7,5/lm

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking €3.500

 

Prijzen incl. BTW

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.