Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
LEOPOLDPLEIN 13 HASSELT
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 425m² met 35m² terras
€ 995.000
LEOPOLDPLEIN 15 HASSELT
  • Huis met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 425m² met 35m² terras
Verkocht

UNIEKE HERENWONINGEN IN HARTJE HASSELT!

 

Gelegen aan de kleine ring ten zuiden van het bruisende stadscentrum van Hasselt, vinden we op het Leopoldplein dit unieke project. Met een super centrale en bekende ligging spreekt het voor zich dat diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, bezienswaardigheden, … zich op wandelafstand bevinden. Dit maakt dat we absoluut over een TOP locatie kunnen spreken!

 

Het project bestaat uit twee riante herenwoningen die volledig en luxueus gerenoveerd zullen worden. De huizen rondom het plein werden vroeger opgetrokken in eclectische en neoclassicistische stijl en het is deze authentieke stijl die ook behouden zal blijven.

 

De voorgevel zal volledig gereinigd worden met behoud en blootleggen van authentieke elementen. Zo zal de vormgeving van de ramen blijven en zullen de natuurstenen elementen gerestaureerd worden. Vervolgens wordt de voorgevel gekaleid en de balustrades zwart gelakt. Dit allen in combinatie met zwart houten buitenschrijnwerk maakt de authentieke look compleet. Aan de achterzijde zal er een volledig nieuwe uitbouw gerealiseerd worden in een lichte grijze baksteen met zwart aluminium buitenschrijnwerk. Deze zorgt dan weer voor de moderne toets aan het geheel.

 

Binnenin komen de authentieke elementen terug in de hoge plafonds, de originele schouwbekleding in natuursteen en de originele trappen die gerestaureerd worden. De verdere afwerking en uitrusting wordt in samenspraak met de koper bepaald waardoor de woning nog volledig naar eigen smaak en wensen kan worden ingericht. In de prijs zijn reeds mooie bedragen voorzien voor de afwerking van keuken, badkamers, vloeren, wandtegels en binnendeuren.

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.