Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
LOT 1
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 231m²
Verkocht
LOT 2
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 231m²
Verkocht
SINT-TRUIDERSTEENWEG 569 HASSELT
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 230m² met 28m² terras
€ 389.000

RUSTIG GELEGEN MODERNE BEN-NIEUWBOUWWONINGEN - UITSTEKENDE VERBINDING!

 

Dit kleinschalige project van drie nieuwbouwwoningen zal zijn thuis kennen langs de Sint-Truidersteenweg, ter hoogte van huisnummer 571, in Hasselt.

Men is hier slechts een steenworp verwijderd van de Expressweg, alsook de oprit van de E313. Het spreekt voor zich dat men een uitstekende verbinding geniet met omliggende steden en gemeenten.

Bovendien is men omgeven door talrijke faciliteiten zoals supermarkten, scholen, openbaar vervoer, ...

Wie graag het bruisende stadsleven opzoekt staat al na slechts 15 minuutjes fietsen op de grote markt van Hasselt!

 

Bij de inplanting van dit project werd er maximaal ingezet op comfort en rust. Er is één inrit voorzien voor de drie woningen, bij het betreden van het perceel lijkt men wel het gevoel te hebben op een gezellig woonerf terechtgekomen te zijn. Aan de straatzijde werden er overdekte parkeerplaatsen voorzien, waarvan iedere woning over eentje beschikt, elk zijn deze maar liefst 19m2 groot. Aansluitend aan deze parkeerplaats beschikt iedere woning hier over een handige bergruimte van 12m2 voor het stallen van fietsen, tuingerief, ...

 

Langs de overdekte parkeerplaatsen zullen er ook nog een aantal extra parkeerplaatsen in openlucht voorzien worden. Het volledige eerste gebied waar men kan manoeuvreren en parkeren zal volledig beklinkerd worden.

 

Het project omvat zoals gezegd zijnde 3 nieuwbouwwoningen waarvan twee in halfopen bebouwing en eentje in gesloten bebouwing. Allen hebben ze dezelfde uitstraling doch werden er enkele verschillen aangebracht in de gevelvlakken zodat men een speels geheel bekomt.

 

Iedere woning beschikt over zijn eigen afgesloten, ruime tuin. Zo kan men in alle privacy genieten.

 

De afwerking van de woningen kan volledig zelf gekozen worden door de kopers bij de toonzaal aangeduid door de bouwheer.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €9.000

Badkamer €4.500

Vloer €40/m²

Wandtegels (10m² voorzien) €30/m²

Plinten €7,5/lm

Terras €30/m²

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking €3.000

 

Prijzen incl. BTW

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.