Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
ALBERTKANAALSTRAAT 9 bus 1 HASSELT
  • Appartement met 2slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 0m²
Verkocht
ALBERTKANAALSTRAAT 9 HASSELT
  • Appartement met 2slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 145m² met 12.5m² terras
Verkocht

NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 2 SLPK, INPANDIGE GARAGE + STAANPLAATS EN ZUIDGERICHT TERRAS OP TOPLOCATIE!

 

In Kuringen, een deelgemeente van Hasselt, situeert zich dit exclusief kleinschalig nieuwbouwproject op de Alberkanaalstraat 9, bestaande uit 2 appartementen waarvan wij eentje verkopen. Wonen op deze unieke toplocatie, aan de stadsrand langs het Albertkanaal, is een droom voor velen. We vinden hier een zeldzaam evenwicht tussen het stadsleven en de natuur. Op een mum van tijd bereikt men de aangename mengeling van gezellige winkelstraten en marktpleinen die het centrum van Hasselt typeren. Niet alleen zijn alle grote supermarktketens gemakkelijk te bereiken, men heeft van hieruit ook een goede aansluiting op de E313. De buitenliefhebbers kunnen iedere dag genieten van de groene omgeving, een gezellige fietstocht of leuke wandeling in de buurt. Er is een fietsverbinding voorzien tussen de Albertkanaalstraat en het Jaagpad.

 

Bij dit stijlvol appartement met 2 slaapkamers werd er veel aandacht geschonken aan de kwaliteit van het ontwerp. Er is geopteerd voor een natuurlijke en duurzame materiaalkeuze om een mooie harmonie te creëren die meegroeit met de omgeving. Duurzaamheid, ecologie en stabiliteit staan hier centraal binnen dit project. Dit BEN-appartement uitgerust met vloerverwarming, ventilatiesysteem type D, condensatiegaswandketel (Bosch), zonnepanelen (vermogen van 4290Wp), bekomt een E-peil lager dan E20. Hierdoor heeft men recht op 100% korting op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar! Op termijn kan daarmee een aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd, wat gunstig is voor het leefmilieu en voor je eigen portemonnee.

 

De private ingang ligt aan de zijkant en geeft onmiddellijk uit op een prachtige moderne trappenhal. Gelijkvloers bereikt men ook de inpandige garage en is er een extra bergruimte voorzien.  Een degelijke keramische tegel die in alle leefvertrekken doorloopt zorgt voor een samenhangend geheel. Langs de trap bereiken we de hal en een gastentoilet, dan komen we via een glazen deur verder in de leefruimte. Hier zorgen de enorme raampartijen voor een ongelooflijk ruimtelijk gevoel. Een groot schuifraam en een ruim terras zorgen ervoor dat je in de zomer bijna het gevoel krijgt alsof je buiten woont. Het appartement bezit over een buitenterras van maar liefst 12,5m², met voldoende bezonning en een prachtig uitzicht. Het werd ook zo geconstrueerd dat de privacy van de bewoners gewaarborgd zal blijven.

 

Vanuit de leefkeuken heb je een overzicht over de eetkamer en de woonkamer waardoor je een goed contact met het gezin hebt tijdens het koken. De inbouwtoestellen van Whirlpool zijn mooi weggewerkt zo is er een vaatwasser, keramisch vuur, combi-oven en koelkast. Alle kasten zijn voorzien van een soft-close systeem. Zeer praktisch is ook de aangrenzende berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een zee van ruimte voor het opbergen van proviand en het herbergen van een diepvriezer.

 

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers van circa 12m² en 18,5m². In beide kamers is er voldoende ruimte voor een bed, kastenwand, bureau en multimedia-installatie. De vloerverwarming in de slaapkamers kan bedient worden via aparte thermostaten. Verder vinden we via de nachthal de badkamer terug met een inloopdouche, een dubbele wastafel en een elektrische handdoekendrager.

 

De knap afgewerkte voortuin en oprit leidt ons naar de private buiten autostaanplaats en de inpandige garage. Nog een extra troef: bij dit appartement zijn er geen gemeenschappelijke kosten!

 

Dit appartement is echt een aanrader voor bewoners die willen genieten van luxe en comfort. De strakke architectuur, groene omgeving en rustige ligging op de mooiste plek nabij het Albertkanaal zorgen voor een optimale leefomgeving voor iedereen. Een top-investering voor de toekomst! Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak via 011/22.22.95!

VOOR DE AANKOOP VAN DIT APPARTEMENT BETAAL JE 10% REGISTRATIERECHTEN OP HET GRONDAANDEEL EN 21% BTW OP DE CONSTRUCTIE

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.