Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
HERESTRAAT 178 LOT 3 ZONHOVEN
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 192m² met 22m² terras
Verkocht
HERESTRAAT 180 LOT 4 ZONHOVEN
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 177m² met 21m² terras
Verkocht

NIEUWBOUWPROJECT MET 2 RUIME HALFOPEN PASTORIJWONINGEN!

 

Het project omvat de realisatie van twee ruime halfopen woningen in de Herestraat/ Maexhofweg te Zonhoven. Met het oog voor zowel duurzame als esthetische materialen worden er twee halfopen, kwaliteitsvolle woningen aangeboden in de rustige omgeving van de basvelden en de Teut. De toekomstige eigenaars genieten van een hedendaags ingedeelde woning met lichtrijke ruimtes waar comfort, gezelligheid en levenskwaliteit op de eerste plaats komen te staan. Het spreekt voor zich dat elk van deze woningen voldoet aan de vereiste bouwnormen en BEN-eisen voor nieuwbouwwoningen. Het project omvat alle leveringen en plaatsingen die nodig zijn voor het oprichten van het gebouw tot de fase schilder- en behangklaar.

 

Deze halfopen bebouwing bevindt zich op een zuidoostelijk geörienteerd perceel. Bij het ontwerp werd er veel aandacht aan de stijl en kwaliteit geschonken zodat het één mooi uniform geheel vormt.

Voor de gevel koos men een lichte steen in combinatie met zwart buitenschrijnwerk. Het dak wordt afgewerkt met een antraciete dakpan. Verder zal er gewerkt worden met houten accenten waardoor modern en landelijk gecombineerd worden. Deze mooie, moderne pastorijstijl zal velen aanspreken.

 

De afwerking en uitrusting van deze woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3.000 wp. Verder wordt ook de gehele woning uitgerust met vloerverwarming.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €12.500

Badkamer €7.500

Vloer gelijkvloers €40/m²

Vloer 1e verdieping €30/m²

Wandtegels €30/m²

Plinten €10/lm

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking €3.000/trap, er worden er twee voorzien.

Prijzen incl. BTW

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.