Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
GROENSTRAAT 73 (LOT 5) HASSELT
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 190m²
Optie
GROENSTRAAT 73A (LOT 4) HASSELT
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 190m²
€ 380.000
GROENSTRAAT 75 (LOT 3) HASSELT
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 185m²
Optie

NIEUWBOUWPROJECT MET 3 RUIME PASTORIJWONINGEN TE HASSELT!

 

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (ipv 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE WETTELIJKE VOORWAARDEN VOLDOET.

 

In Kuringen, een deelgemeente van Hasselt, situeert zich dit kleinschalige nieuwbouwproject bestaande uit twee halfopen en één gesloten bebouwing. Wonen op deze toplocatie, aan de stadsrand langs het Albertkanaal, is een droom voor vele gezinnen. We vinden hier een zeldzaam evenwicht tussen het stadsleven en de natuur. Op een mum van tijd bereikt men de aangename mengeling van gezellige winkelstraten, marktpleinen, historische gebouwen en musea die het centrum van Hasselt typeren. Niet alleen zijn alle grote supermarktketens gemakkelijk te bereiken, men heeft van hieruit ook een goede aansluiting op de E313. De buitenliefhebbers kunnen iedere dag genieten van de groene omgeving, een gezellige fietstocht of leuke wandeling in de buurt.

 

De huizen bevinden zich op een mooi Westelijk geörienteerd perceel. Bij het ontwerp werd er veel aandacht aan de stijl en kwaliteit geschonken zodat het één mooi uniform geheel vormt. Voor de gevels koos men een lichte en rode steen in combinatie met zwart buitenschrijnwerk. Het dak wordt afgewerkt met een antraciete of rode dakpan. Verder zal er gewerkt worden met houten accenten waardoor modern en landelijk gecombineerd worden. Deze mooie, moderne pastorijstijl zal velen aanspreken.

 

De woningen beschikken over een 185m² en 190m² aan bewoonbare oppervlakte verdeeld over twee verdiepen, met drie slaapkamers en twee badkamers. Indien men graag de woning nog zou willen uitbreiden heeft men de mogelijkheid om de zolderverdieping erbij te betrekken. Deze is reeds toegankelijk met een vaste trap en kan men, indien gewenst, nog mee laten afwerken. Deze ruimte kan dan perfect ingedeeld worden als extra slaapkamers of een hobby/speelruimte.

 

De afwerking en uitrusting van elke woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds mooie bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3000wp alsook een regenwaterput met hergebruik voor de toiletten en de buitenkraan. Verder wordt de volledige woning ook uitgerust met vloerverwarming.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €12.500

Badkamer €7.500

Vloer €40/m²

Wandtegels (15m² voorzien) €30/m²

Plinten €7,5/lm

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €3.500 / trap

 

Prijzen incl. 21% BTW

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.