Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
NUTSTRAAT 19 LOT 1 WELLEN
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 185m²
€ 365.000
NUTSTRAAT 19 LOT 2 WELLEN
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 195m²
€ 385.000

NIEUWBOUWPROJECT MET TWEE RUIME PASTORIJWONINGEN TE WELLEN!

 

Nabij het centrum van Wellen, omgeven door groen, vinden we in de Nutstraat dit leuke nieuwbouwproject. Wie graag vertoeft in een prachtig landschap van fruitbloesems, fiets- en wandelroutes en uitgestrekte weilanden is hier in Wellen aan het juiste adres. Bovendien heeft ze ook een goed bereikbaarheid. Hasselt, Kortessem en Alken bereiken we in een mum van tijd door de verbinding met de Hasseltsesteenweg. Ook de zuidelijke buurtgemeenten Sint-Truiden, Borgloon en Tongeren zijn met de auto gemakkelijk terug te vinden. Het centrum van Wellen bevindt zich op wandelafstand, dus ook aan faciliteiten geen gebrek.

 

Het project omvat de realisatie van twee ruime halfopen woningen. De huizen bevinden zich op een oostelijk geörienteerd perceel. Bij het ontwerp werd er veel aandacht aan de stijl en kwaliteit geschonken zodat het één mooi uniform geheel vormt. Voor de gevels koos men een lichte en rode steen in combinatie met zwart buitenschrijnwerk. Het dak wordt afgewerkt met een antraciete dakpan. Verder zal er gewerkt worden met houten accenten waardoor modern en landelijk gecombineerd worden. Deze mooie, moderne pastorijstijl zal velen aanspreken.

 

De woningen beschikken over een 185m² en 195m² aan bewoonbare oppervlakte verdeeld over twee verdiepen, met drie slaapkamers en twee badkamers. Indien men graag de woning nog zou willen uitbreiden heeft men de mogelijkheid om de zolderverdieping erbij te betrekken. Deze is reeds toegankelijk met een vaste trap en kan men, indien gewenst, nog mee laten afwerken. Deze ruimte kan dan perfect ingedeeld worden als extra slaapkamers of een hobby/speelruimte.

 

De afwerking en uitrusting van elke woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds mooie bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3000wp alsook een regenwaterput met hergebruik voor de toiletten en de buitenkraan. Verder wordt de volledige woning ook uitgerust met vloerverwarming.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €12.500

Badkamer €7.500

Vloer €40/m²

Wandtegels (15m² voorzien) €30/m²

Plinten €7,5/lm

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €3.500 / trap

 

Prijzen incl. BTW

 

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.