Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
STEENWEG 307 LOT 1 ALKEN
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 154m² met 24m² terras
Verkocht
STEENWEG 307 LOT 2 ALKEN
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 152m² met 25m² terras
€ 345.000
STEENWEG 307 LOT 3 ALKEN
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 151m² met 22m² terras
€ 345.000
STEENWEG 307 LOT 4 ALKEN
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 151m² met 22m² terras
€ 345.000

NIEUWBOUWPROJECT MET 4 HALFOPEN PASTORIJWONINGEN TE ALKEN!

 

Het project omvat de realisatie van 4 halfopen woningen op ruime percelen gelegen te Steenweg Alken. Met oog voor zowel duurzame als esthetische materialen bieden wij vier halfopen kwaliteitsvolle woningen. De toekomstige eigenaars genieten van een hedendaags ingedeelde woning met lichtrijke ruimtes waar comfort, gezelligheid en levenskwaliteit op de eerste plaats komen te staan. Het spreekt voor zich dat elk van onze woningen voldoet aan de vereiste bouwnormen en BEN-eisen voor nieuwbouwwoningen. Het project omvat alle leveringen en plaatsingen die nodig zijn voor het oprichten van het gebouw tot de fase schilder –en behangklaar.

 

Het coördineren van het volledige bouwproces gaande van de ruwbouw die bestaat uit enerzijds de grondwerken en het water- en winddicht maken tot het plaatsen van de technieken en het hoogwaardig afwerken van de woning, gebeurt door onze uiterst transparante en kwalitatieve erkende en geregistreerde aannemers en onderaannemers.

 

Deze halfopen bebouwing bevindt zich op een zuidoostelijk geörienteerd perceel. Bij het ontwerp werd er veel aandacht aan de stijl en kwaliteit geschonken zodat het één mooi uniform geheel vormt. Voor de gevel koos men een lichte steen in combinatie met zwart buitenschrijnwerk. Het dak wordt afgewerkt met natuurrood gewolkt Koramic licht golvende dakpannen. Verder zal er gewerkt worden met houten accenten waardoor modern en landelijk gecombineerd worden. Deze mooie pastorijstijl zal velen aanspreken.

 

De afwerking en uitrusting van deze woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds mooie bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels en binnendeuren. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3.000 wp. Verder wordt ook de gehele woning uitgerust met vloerverwarming.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €10.000

Badkamer €6.000

Vloer gelijkvloers €40/m²

Vloer 1e verdieping €30/m²

Wandtegels €30/m²

Plinten €10/lm

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking in Rubberwood

Prijzen incl. BTW

 

Voor meer info: 011/22.22.95 of info@immotopinvest.be

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.