Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
WESTLAAN 125 LOT 1 HEUSDEN-ZOLDER
  • Nieuwbouw met 4slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 200m² met 35m² terras
€ 369.000
WESTLAAN 125 LOT 2 HEUSDEN-ZOLDER
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 170m² met 30m² terras
€ 319.000

NIEUWBOUWPROJECT MET 2 MODERNE HALFOPEN BEBOUWINGEN!

 

Op de Westlaan in Viversel vinden we ter hoogte van nummer 125 dit knap nieuwbouwproject met twee moderne gezinswoningen. Viversel is een dorp en tevens de oudste parochie in de deelgemeente Zolder van de Belgische gemeente Heusden-Zolder. Viversel ligt ten oosten van het Albertkanaal, ten noorden van Bolderberg en het circuit Zolder, ten westen van Vogelzangbos.

Dankzij de nabije ligging van de E314 geniet men verder ook een schitterende verbinding met omliggende steden zoals Hasselt, Houthalen-Helchteren, Lummen, ... Het feit dat men omgeven is door meerdere faciliteiten zoals het openbaar vervoer, winkels, scholen, … maakt dat men gelegen is op een absolute toplocatie! Ook aan ontspanning geen gebrek. Zo kan men erop uittrekken voor een leuke fietstocht langs het nabijgelegen kanaal, alsook voor een ontspannende wandeling doorheen het prachtige Vogelzangbos.

 

De afwerking en uitrusting van elke woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3500wp. Verder wordt de volledige woning uitgerust met vloerverwarming.

 

Budgetten afwerking:

Keuken: Lot 1 €12.500 - Lot 2 €9.000

Badkamer: Lot 1 €7.500 - Lot 2  €4.500

Vloer: €40/m²

Wandtegels: €30/m² (Lot 1 = 20m² - Lot 2 = 10m² voorzien)

Plinten: €7,5/lm

Terras: €30/m²

Binnendeuren: €350/stuk

Trapafwerking: (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €3.500

 

Prijzen incl. BTW

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.