Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
HENEGAUWLAAN 2 HASSELT
  • Huis met 4slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 580m² met 36m² terras
Optie

RIANTE NIEUWBOUW VILLA IN MODERNE ARCHITECTUUR MET ZWEMBAD OP TOPLOCATIE IN HASSELT!

 

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (ipv 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE WETTELIJKE VOORWAARDEN VOLDOET.


In de rustige Henegauwberg, zal deze nieuwbouwwoning binnenkort zijn thuis kennen. Deze prachtige locatie is absoluut top in Hasselt. Zo ligt men enorm centraal tussen Hasselt centrum en Rapertingen en is men omgeven door het groen. Ondanks deze rustige en groene ligging, heeft men via de Luikersteenweg een directe verbinding met de grote ring van Hasselt waardoor men over een perfecte verbinding kan spreken. Zo bereikt men in geen tijd alle nodige faciliteiten alsook het centrum van Hasselt. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen!

 

Er werd gestreefd naar een modern en uniek ontwerp waar enorm goed nagedacht werd over het creëren van een optimaal wooncomfort:

- vloerverwarming in de volledige woning

- airco in de leefruimte en slaapkamers

- alarminstallatie

- sauna

- buitenzwembad

- zonnepanelen pakket van 10.000wp

- warmtepomp

- binnenpatio

- gashaard

 

Het ontwerp wordt gekenmerkt door grote glaspartijen die naast veel lichtinval ook zorgen voor prachtige doorzichten en uitzicht op de tuin. Als koper heeft u de mogelijkheid om deze villa te personaliseren naar eigen wensen. De woning kan nog afwijken qua woonoppervlakte, indeling, uitzicht en afwerking. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren, trappen, gashaard, alarm en buitenaanleg.

 

Men beschikt over een woonoppervlakte van om en bij de 580m² verdeeld over drie bouwlagen. Op het gelijkvloers komt men binnen in de inkomhal met gastentoilet en toegang tot een berging. Verder heeft men hierlangs toegang tot het ruime woongedeelte waarbij er zich aan de voorkant een bureauruimte situeert. De leefruimte is een mooie, open plaats met zit- en eetgedeelte die gescheiden worden door een binnenpatio. Ook de ruime keuken vormt een open geheel met het woongedeelte. Via de keuken heeft men vervolgens nog toegang tot een praktische berging. De grote raampartijen zorgen naast veel lichtinval ook voor een mooi uitzicht over de tuin met zwembad. Via zowel de keuken als de eetruimte heeft men toegang tot het terras en de tuin. Ook de verdieping is zeer praktisch ingedeeld. Hier bevindt zich een masterbedroom met ensuite badkamer en dressing. Verder zijn er twee kinderkamers die verbonden worden door een doucheruimte met apart toilet. Tot slot heeft men ook nog een logeerkamer met aansluitend een ruime badkamer.

 

In de kelder beschikt men over een dubbele garage, fietsenberging en technische ruimte. Verder werd in het ontwerp een fitnessruimte voorzien met apart toilet, een douchekamer, een sauna en nog een ruime berging. Tot slot bevindt er zich hier nog een ruime polyvalente ruimte met zicht op de binnenpatio, ideaal als ontspanningsruimte. Er worden twee trappen naar het gelijkvloers voorzien waardoor men gemakkelijk rechtstreeks in de leefruimte uitkomt of rechtstreeks buiten op het terras zodat men vanuit de fitness naar het zwembad kan.

 

Een unieke en riante villa die men nog volledig kan personaliseren op een top locatie in Hasselt. Een echte buitenkans!

Meer info? Contacteer ons dan op 011/22.22.95

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.