Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
SINGELBEEKSTRAAT 89 LOT 1 HASSELT
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 220m²
€ 520.000
SINGELBEEKSTRAAT 89 LOT 2 HASSELT
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 220m²
€ 510.000

NIEUWBOUWPROJECT MET 2 HOB EN 1 OB IN MODERNE STIJL OP TOPLOCATIE IN HASSELT!

 

In de Singelbeekstraat, ter hoogte van nummer 89, vinden we deze knappe bouwgronden terug voor het bouwen van twee halfopen en één open bebouwing. Een mooie locatie net buiten de grote ring van Hasselt. Dichtbij het perceel kan men het gemeentelijke park De Kroonwinning terugvinden, een parkgebied omgeven met bomen en veel groen. Ondanks deze rustige en groene ligging, vormt de Singelbeekstraat een directe verbinding met de grote ring van Hasselt waardoor men over een perfecte verbinding kan spreken. Zo bereikt men in geen tijd alle nodige faciliteiten alsook het centrum van Hasselt.

 

De halfopen woningen worden gebouwd in moderne stijl op een mooi Zuidwestelijk georiënteerd perceel. De woningen kunnen standaard rekenen op een woonoppervlakte van 220m², gespreid over twee verdiepingen. Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, apart toilet, technische ruimte, bureau, een mooie leefruimte met open keuken en een aparte berging. Op de verdieping kom je uit op de nachthal die toegang biedt tot drie slaapkamers, twee badkamers en een tweede toilet.

 

De woningen kunnen nog afwijken van woonoppervlakte, indeling en uitzicht waardoor ze volledig gepersonaliseerd kunnen worden. De afwerking en uitrusting kies je ook helemaal zelf naar je eigen smaak. In de basisprijs zijn reeds bedragen voorzien voor de keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en de trap. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden alsook een regenwaterput met hergebruik voor de toiletten en de buitenkraan. Verder wordt de volledige woning ook uitgerust met vloerverwarming.

 

Voor meer info? 011/22.22.95

 

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.