Project Details - Immo Top Invest

ZUIDERS WONEN IN HASSELT!, HASSELT

Project ID : 20

Nieuwbouw 100 % Verkocht - Appartementen (16) ; Handelspand (1)

RESIDENTIE HASSIËNDA: ZUIDERS WONEN IN HASSELT !


Het langverwachte nieuwbouwproject langs de Maastrichtersteenweg ter hoogte van de nummers 103, 105, 107 en 109 is een feit. Dit nieuwbouwproject heeft alles in huis om een THUIS te worden voor 16 nieuwe gezinnen.

 

Langs de Maastrichtersteenweg voelen we de aangename en gezellige drukte van het bruisende stadscentrum, zonder dat we er middenin hoeven te wonen. Alles ligt hier op wandelafstand: bushalte, bakker, slager, groentewinkel, apotheker, scholen en natuurlijk het centrum van Hasselt met al haar faciliteiten. Of je nu een shopper bent, van cultuur houdt, graag een stapje in de wereld zet of geboren bent als lekkerbek, in Hasselt is er voor elk wat wils.

 

De bestaande woningen zullen plaats maken voor 16 appartementen die gekenmerkt worden door comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit en 1 handelsruimte. Residentie “Hassiënda “ zal enorm in de smaak vallen dankzij de ligging maar ook dankzij de moderne, stijlvolle en tijdloze architectuur. Voor de keuken, badkamer en vloeren zijn er reeds aanzienlijke budgetten voorzien. De terrassen en/of tuinen van deze appartementen zullen volledig op het zuiden gericht zijn.

 

De Maastrichtersteenweg zou niet hetzelfde zijn zonder dans -en balletwinkel Petrouchka, vandaar dat deze winkel niet kan ontbreken binnen dit project en het handelspand dus al ingevuld is.

Dit project zal een mooie invulling zijn van de hoge vraag naar betaalbare tweeslaapkamer-appartementen op wandelafstand van het centrum van Hasselt.

 

Prijzen vanaf 249.000 excl. BTW.

 

Staanplaatsen en bergings zijn apart aan te kopen, deze bevinden zich in de kelder. Er werd rekening gehouden met voldoende plaats om te manoeuvreren in de ondergrondse garage. Er zijn in totaal 17 kelderbergings beschikbaar, aan te kopen voor 4.000 euro excl. kosten en 27 parkeerplaatsen, aan te kopen voor 25.000 euro excl. kosten. Er is ook een ondergrondse fietsenstalling beschikbaar.

Valt dit nieuwbouwproject ook bij u in de smaak en wenst u graag bijkomende informatie? Neem gerust contact op met ons kantoor op 011/22.22.95

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Overzicht panden


Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.