Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

En dan nu: het woonnieuws met Selina!

Je hebt ze waarschijnlijk al wel voorbij zien komen: de filmpjes van TV Limburg, waarin het team van Immo Top Invest wekelijks de kans krijgt om één van haar panden in de kijker te zetten. Soms aan de hand van een aantal foto’s en een aangename stem om wat meer uitleg te geven, maar soms ook met Erika Van Tielen herself, en… onze eigenste Selina Moermans!

 immotopinvest selina

Selina is een goedlachse dame van 25 jaar, én rasechte Hasselaar. Sinds twee jaar vervoegt ze ons team als vastgoedconsulente, en dat voor de gemeenten Opglabbeek, As, Genk, Zutendaal, Lanaken, Bilzen, Hoeselt, Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder. Een hele boterham! Toch komt Selina elke dag met de glimlach aan op kantoor, en zoekt zij voor elk pand in haar portefeuille naar een geschikte kandidaat-koper. En dat doet ze echt enorm goed!

 

Toch werd al snel duidelijk dat Selina - naast het verkopen van onze mooie woningen - ook nog een ander talent had. Een mooie stem, communicatieve vaardigheden én een stralend uiterlijk: alles wat een goede tv-presentatrice nodig heeft, dus! “Tot voor kort presenteerde Sabrina de reportages van TV Limburg, maar zij stond die taak liever af aan iemand anders. Ze waren dus op zoek naar een nieuw gezicht, en het leek mij altijd al een hele leuke, nieuwe uitdaging. Toen Sabrina me uiteindelijk voorstelde om deze taak op mij te nemen, was ik natuurlijk heel enthousiast!”, aldus Selina.

 

Voor Selina begon het TVL-avontuur begin november, en intussen heeft ze twee opnamedagen achter de rug. Eentje daarvan stond in het kader van nieuwbouwproject 'Hassiënda', op de Maastrichterweg in Hasselt - Selina’s eerste reportage, die ze met glans tot een goed einde bracht! Daarnaast kreeg ze de kans om het publiek rond te leiden in een prachtig herenhuis in Borgloon. “Voordien begeleidde ik de bezichtigingen van mogelijke kopers van dit pand ook al, en ik moet zeggen: dit is toch wel één van de mooiste woningen in onze portefeuille!”, zegt Selina. Wij kunnen haar geen ongelijk geven. En samenwerken met Erika Van Tielen? “Da’s ontzettend leuk om te doen! Erika is echt een toffe madam… Het is een hele fijne crew om mee samen te werken,” vertelt Selina.

 

Wanneer Selina een pand gaat bezichtigen, let ze zelf het meest op de ruimtes. “Het is erg belangrijk dat de ruimtes op zich er al zijn, want dan kan je alle kanten op én bespaar je bovendien ook veel werk en kosten.” Daar geven we haar natuurlijk gelijk in: als de kamers er al zijn, zijn breekwerken niet meer nodig om die kamers zelf te creëren. “Ruimte biedt mogelijkheden!”, zegt Selina resoluut.

 

Selina’s ultieme tip bij de zoektocht naar het perfécte stekje? “Het gevoel moet meteen goed zitten. Als je de woning bij een bezoek al meteen begint in te richten en jezelf er écht ziet wonen, dan zit het goed!” Een goede raad van een ervaringsdeskundige - die nemen we graag ter harte!

 

Selina is regelmatig te zien op TVL Wonen, en verzorgt bovendien de verkoop van de panden in de hierboven vermelde gemeenten. Wil je je huis laten schatten, je woning verkopen of ben je op zoek naar nieuwbouwprojecten in die regio? Contacteer Selina dan gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via 011 222 295!