Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Wanted: Inkoper Vastgoed!

Dat het bij Immo Top Invest leuk werken is? Dat bewijzen de getuigenissen van Alexandra en Patricia! Zelfstandig aan de slag, omringd door leuke collega’s, in een modern kantoor mét leuke extraatjes: wat wil je nog meer? Ook het feit dat we heel regelmatig de kans krijgen om ons team uit te breiden bewijst dat we bij Immo Top Invest maar wat graag groeien, en dat is ook nu het geval: we zijn op zoek naar een bekwame Inkoper Vastgoed!

immotopinvest blogpost 51 2

Benieuwd naar het takenpakket van een Inkoper Vastgoed? We sommen het graag even voor je op!

 

  • Als inkoper is het natuurlijk de bedoeling dat je alles op alles zet voor de verdere uitbreiding van onze aanbod, én het beheer van jouw opgebouwde portefeuille. Ergens een leuke woonst gezien, die Immo Top Invest als de beste van een nieuwe eigenaar zou kunnen voorzien? Of een flatgebouw met veel mogelijkheden? Jij twijfelt niet om er achteraan te gaan - én die prospects ook op te volgen natuurlijk. Oh ja: ‘onderhandelen’ is your middle name!

  • Een klantenrelatie opzetten en onderhouden is één van jouw specialiteiten! Jij vindt het fijn om Immo Top Invest op een positieve manier op de markt te zetten, en dankzij jouw commercieel talent bouw je zo duurzame relaties met je klanten op.

  • Je vindt een beetje administratief werk helemaal geen probleem. Een dossier opmaken en opvolgen horen er nu eenmaal bij, en jij ziet het belang ervan ook in. Wat papierwerk nu en dan schrikt jou niet af!

  • Je bent een rasechte Limburger, of hebt je hart verloren aan deze streek! Ons kantoor bevindt zich in Hasselt, en het gebied waarin we actief zijn in de gemeenten daarrond. ‘Van Limburg houden’ kan je dus ook als een belangrijke taak binnen deze functie beschouwen!

 

Ben jij helemaal overtuigd na deze functieomschrijving? Dan leggen wij jou graag uit wat we juist zoeken in de ideale Inkoper Vastgoed…

 

  • Allereerst: jij hebt affiniteit met vastgoed. Je hebt veel interesse in deze boeiende wereld, en vindt het geweldig om je hierin elke dag weer te verdiepen.

  • Je hebt gestudeerd! We zoeken naar iemand met (minimum) een A2 diploma, dus dit is het ideale moment om nog eens extra fier met jouw getuigschrift te zwaaien!

  • We zijn niet op zoek naar een fotomodel, maar vinden het wel fijn als iemand zijn uiterlijk verzorgt. Bovendien vinden we een net taalgebruik ook erg belangrijk. Je bent één van de uithangbordjes van Immo Top Invest, en wij houden onze reputatie graag hoog.

  • We werken graag samen met iemand die the best of both worlds met zich meedraagt: stipt en nauwkeurig, maar daarnaast ook erg flexibel. Je bent ordelijk en precies in het werk dat je aflevert, maar vindt het daarnaast geen probleem om ook buiten de klassieke ‘9 to 5’ het beste van jezelf te geven. Bovendien zijn de belangen en wensen van de klant steeds voor jou prioritair, en daarin stel je je soepel op!

  • Je hebt al wat commerciële ervaring opgedaan in het verleden, en staat er nu helemaal voor open om die ervaring toe te passen in de wereld van Immo Top Invest. Actieve prospectie schrikt jou niet af!

  • En, last but not least: jij bent een echte winnaar! Jij bijt je ergens in vast, wordt niet snel van je stuk gebracht en weet je werk op een ambitieuze maar realistische manier in te plannen.

 

En om jouw enthousiasme compleet te maken, geven we graag nog mee dat je terechtkomt in een bedrijf in volle groei, met een unieke marktpositie en waar geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan! Een veelzijdige opdracht, in het midden van een dynamisch en enthousiast team.

 

Is het, na het lezen van deze vacature, alsof je in de spiegel kijkt? Oh, geweldig! Dan is het hoog tijd om te solliciteren. Dat kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., CV (mét foto) en motivatiebrief inclusief! Wij kijken alvast erg uit naar jouw kandidatuur, en wie weet vervoeg jij ons team binnenkort? Fingers crossed!