Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Maarten, onze digitale rots in de branding

 

Traditiegetrouw zetten we aan het einde van elke maand één van onze medewerkers in de kijker - dat is ook in december niet anders! Op de vooravond van 2017 stellen we jullie graag voor aan één van onze trouwste collega’s. Zijn fototoestel lijkt aan zijn handen vast te plakken, hij kent onze website vanbinnen en vanbuiten én werkt intussen twee jaar bij Immo Top Invest… Juist ja: we hebben het over Maarten!

 

immotopinvest maarten

 

We beginnen deze blogpost meteen met een verrassing: wist je dat Maarten lang niet altijd in het immo-vak heeft gezeten? “Ik was aan de slag als opvoeder met een grote passie voor fotografie. Via Facebook stootte ik op de vacature voor ‘Fotograaf en Multimedia Expert’. Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken én gewoon te solliciteren!”, aldus Maarten. Enkele gesprekken later mocht hij aan de slag bij het leukste immo-kantoor van Limburg, dus lang leve die stoute schoenen!

 

Binnen Immo Top Invest zorgt Maarten voor de foto’s van onze woningen, de filmpjes die op TV Limburg terecht komen, de voorstellingen van onze nieuwbouwprojecten, de 360° reportages, … Kortom: alles waarvoor je échte multimedia-kennis nodig hebt! Daarin kan hij heel wat eigenschappen van zichzelf kwijt: creativiteit, zelfstandigheid en vrijheid zijn een absolute must voor deze job. Dat vindt Maarten méér dan oké. “Er worden hoge eisen gesteld, maar over de manier waarop je je job invult kan je zelf veel beslissen.” Een leuke uitdaging, dus!

 

Dat Maarten zijn belangrijkste talenten kwijt kan in deze functie, is intussen duidelijk. Toch is dat niet de enige factor die zijn job zo fijn maakt: “Immo Top Invest is een bedrijf dat volledig mee is met de tijd. We lopen ver voor op de meerderheid van andere immo-kantoren in Limburg”, zegt hij daarover. Dat uit zich op verschillende vlakken: er wordt hoog ingezet op sociale media, de presentatie van de woningen via professionele fotografie, 360° reportages, drone-foto’s én online advertenties. Deze elementen maken van Immo Top Invest een écht eigentijdse immo-makelaar, en dat is voor een creatief multimedia-talent als Maarten natuurlijk van onschatbare waarde.

 

Maarten zorgt er voor dat jouw huis snel verkocht wordt dankzij de goede presentatie daarvan, en in dat verband geeft hij graag nog wat professioneel advies mee. “Het is altijd super om te zien dat de eigenaars tijd hebben gestoken in een mooie presentatie van hun woning. Brandende kaarsjes, alles netjes opgeruimd, de haard aangestoken: een woning met sfeer straalt zoveel meer uit!” En dat merken we zelf ook: een woning die mooi in beeld gebracht kan worden op onze website, scoort ook online veel beter. Een gouden tip om in het achterhoofd te houden, dus!

 

Waarom mensen voor Immo Top Invest zouden moeten kiezen volgens Maarten? “Wij zorgen voor de juiste prijzen, hebben heel wat expertise in huis én vinden goede reclame erg belangrijk. Ondanks het feit dat we een groot kantoor zijn, zorgen we voor een nabij contact met onze klanten,” zegt hij. Dat vinden wij fijn om mee af te sluiten! Immo-expertise van A tot Z mét een persoonlijke touch? Dan ben je bij Immo Top Invest aan het juiste adres. De beste Fotograaf en Multimedia Expert van het land krijg je er zo bij!


Wil jij je huis graag snel verkopen, met een betrouwbare partner aan je zijde? Contacteer ons dan snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 011 222 295. Wij staan met plezier voor je klaar!