Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Wonen in Limburg: waarom? Daarom!

 

Zoals je waarschijnlijk wel weet, focust Immo Top Invest zich op één van de allerleukste regio’s van België: Hasselt, en de gemeenten daarrond… hartje Limburg dus! Waarom we dat doen? Omdat het hier nu eenmaal zo gezellig is! Wij sommen graag even voor je op op welke manier Limburg zich onderscheidt van de rest van België, en hoe het komt dat wij hier zo graag wonen. Wedden dat je na deze blogpost helemaal overtuigd bent?

 

  1. Limburgse gastvrijheid

 

Gastvrijheid: da’s een kwaliteit waar elke Limburger enorm veel belang aan hecht! Wij ontvangen je graag in deze mooie regio, en doen dat steevast met een hartelijke glimlach. Heb je een uitje naar Limburg gepland? Dan voel je je gegarandeerd méér dan welkom! Die typische gastvrijheid is iets waar we enorm fier op zijn, en zullen we dus altijd hoog in het vaandel dragen. De kans op leuke, vriendelijke buren is dus héél waarschijnlijk!

 

(Beeld via @toerismelimburg)

 

  1. Groen, groener, groenst!

 

Limburg is één groot paradijs voor natuurliefhebbers, en dat uit zich op verschillende plaatsen. Denk maar aan de prachtige weides van Alken, Beringen en Lanaken, of aan de Haspengouwse boomgaarden - mooi in élk seizoen! Heb je zin in een leuke wandeling of fietstocht? Dan ben je bij ons overduidelijk aan het juiste adres. Wist je trouwens dat onze provincie een heusefietsapp aanbiedt? Helemaal perfect voor tijdens zomerse weekends!

 

(Beeld via @toerismelimburg)

 

  1. Vlaaien en meer

 

Wist je dat Limburg een enorme waaier aan lokale specialiteiten aanbiedt? Van heerlijke vlaaien, tot echte Hasseltse jenever en pittige Maaslandse kruiden: bij ons vind je voor elk wat wils. Bovendien kan je in onze provincie met de knietjes onder tafel schuiven bij verschillende restaurants en bistro’s - in één van onze leuke steden, of  midden in de natuur! Loopt het water jou ook al in de mond?

 

(Beeld via @geertpotargent)

 

  1. Zó veel om te doen!

 

Naast mooie fiets- en wandeltochten, biedt onze provincie natuurlijk nog heel wat andere activiteiten aan. Trek er met het hele gezin op uit richting Plopsa Indoor in Hasselt, het prachtige Bokrijk in Genk of één van de talrijke zwemparadijzen. Of misschien ben jij meer te vinden voor een natuurtocht met je paard, of juist een dagje wellness? Eén ding is zeker: veel energie of niet, met kinderen of zonder… in onze provincie komt iedereen aan zijn trekken!

 

(Beeld via @toerismelimburg)

 

  1. Authenticiteit

 

Ook al blijven we ook in Limburg niet stilstaan (denk maar aan C-Mine in Genk, of de Corda-campus in Hasselt), toch loopt onze provincie over van authentieke elementen en pittoreske plaatsjes. Wij houden ervan om mooie dingen in ere te houden, en dat merk je! Wonen tussen al dat fraais… wat wil je nog meer?

 

(Beeld via @toerismelimburg)

 

  1. Paradijs voor shoppers

 

Natuurlijk kom je ook op vlak van shoppen héél goed aan je trekken in Limburg: Hasselt wordt  immers niet voor niets de stad van de mode genoemd! Ook Tongeren en Genk zijn ware paradijzen voor echte shopliefhebbers - en dan hebben we het nog niets eens over Maasmechelen Village! Ook in verband met je garderobe hoef je je dus geen zorgen te maken in het gezellige Limburg…

 

(Beeld via @toerismelimburg)

 

  1. Ridders, soldaten en archeologen

 

Waan je een echte archeoloog, ridder of oorlogsveteraan, want ook qua cultureel erfgoed heeft Limburg heel wat in petto! Denk aan het prachtige Alden Biesen, de Romeinse én Middeleeuwse omwalling van Tongeren of het spoorwegviaduct in Voeren… Heel wat stukjes geschiedenis vinden hun plaats in onze prachtige provincie, waardoor Limburg steeds blijft verrassen. En dat geldt zowel voor de Limburgers zelf, als voor onze bezoekers!

 

(Beeld via @toerismelimburg)


Wonen in Limburg? Da’s dus overduidelijk een goed idee! Wij helpen jou uiteraard met je zoektocht naar het perfecte lapje bouwgrond, het mooiste huis of het leukste appartement. Immo Top Invest is slechts één mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoontje (011 222 295) van jou verwijderd!