Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Jordy at your service!

 

Je zag onze vacature ongetwijfeld wel eens passeren de voorbije weken: Immo Top Invest was op zoek naar een nieuwe Inkoper Vastgoed! Een vlotte persoonlijkheid, met een commercieel talent en oog voor nieuwe vastgoedopportuniteiten. Wij zochten én vonden, want met veel trots stellen we jullie voor aan onze nieuwste teamlid: Jordy!

 

IMG_5394.JPG

 

Social media de dag vandaag: ze zijn niet meer uit ons leven weg te slaan. Dat was ook bij Jordy het geval: na een beetje surfen op Facebook kwam hij onze vacature tegen, en dat zette hem aan tot nadenken. Na een knappe carrière als profvoetballer, werkte hij op dat moment bij een kleinere makelaar - ook als Inkoper Vastgoed. “Ik dacht: waarom niet eens een stapje hoger mikken met een job bij een groot en professioneel kantoor?”, aldus Jordy - en daar waren Daan en Sabrina het duidelijk mee eens.

 

Hoe Jordy zichzelf in drie woorden zou omschrijven? “Ik ben erg sociaal, doelbewust én een levensgenieter”, antwoordt hij daarop. Die eerste twee zijn natuurlijk onontbeerlijk in de functie van Inkoper Vastgoed, en die laatste eigenschap? Daar weten we bij Immo Top Invest ook wel raad mee… Een perfect match, dat is duidelijk!

De functie van Inkoper Vastgoed is niet alleen enorm boeiend, ze is ook bijzonder gevarieerd. “Als inkoper maak je tijdens elk gesprek iets anders mee. Iedereen verkoopt zijn of haar eigendom met een andere reden, en dat maakt elke afspraak speciaal”, zegt Jordy daarover. Bovendien staat hij er helemaal voor open om nog veel bij te leren, zowel over de job zelf als over de vastgoedsector in het algemeen. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen!

 

De ultieme vraag is natuurlijk: waarom moeten mensen volgens Jordy in zee gaan met Immo Top Invest? Daar is hij duidelijk over: “Samenwerken met Immo Top Invest betekent samenwerken met een professioneel kantoor, waar de communicatie tussen verkoper en immomakelaar op de eerste plaats komt. Ik denk dat weinig kantoren kunnen aanbieden wat Immo Top Invest aanbiedt!” En wij zijn er van overtuigd dat Jordy dat aanbod enkel zal versterken. Welkom in ons team!

 

Heb je zelf een bouwgrond te koop, of ben je op zoek naar een nieuwe eigenaar voor jouw woning in de regio Limburg? Dan helpt ons team jou graag verder - Jordy inclusief. Geef ons een seintje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 011 222 295. Wij staan voor je klaar!