Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Wonen op de top van de Galgenberg

 

Heusden-Zolder: een sfeervol dorp, perfect gelegen tussen Lummen, Zonhoven, Beringen en Hasselt. Bovendien bevindt het zich op een steenworp van het klaverblad - ideaal voor wie op zoek is naar een woonplaats met een goede verbinding met de E313 en E314. Drie keer raden waar wij een prachtig villapark voor jou in petto hebben…

 

Zolder Zonnigklein

 

Met veel trots stellen wij jullie voor aan villapark Sterrenzicht: 18 unieke bouwloten in hartje Bolderberg te Heusden-Zolder! Winkels, scholen, openbaar vervoer en gezellige restaurantjes bevinden zich héél dichtbij, zonder daarbij in te boeten aan de mooie groene omgeving. Tenslotte is dat één van de grootste troeven van deze bouwgronden: de fenomenale uitzichten midden in een prachtig bosrijk gebied. Leven volgens de seizoenen? Hier kan het!

 

Villapark Sterrenzicht is een ontwikkeling van Raf Vanthoor, CEO bij BergHOFF Worldwide. Met dezelfde passie als die van een bedrijfsleider, heeft hij gezorgd voor deze langverwachte prachtige bouwplaatsen op een unieke locatie.

 

De 18 bouwgronden in Bolderberg verschillen van grootte: de oppervlakten variëren tussen de 14a03ca en 23a96ca. De bebouwbare oppervlakte bedraagt 250m², en je woning mag hier twee bouwlagen bevatten. Wat dat betekent? Juist ja: een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500m²! Bovendien zorgen twee insteekwegen voor een vlotte toegang tot jouw woonst. Comfortabel wonen is hier dus alvast gegarandeerd!

 

De villa’s van Sterrenzicht mogen voorzien worden van zowel een plat als een hellend dak. Kies je voor een plat dak? Dan kan je dat afwerken met grindballast of groendak. Toch liever een hellend dak? Dan heb je de keuze uit pannen of leien. Voor ieder wat wils, dus! Om het groene karakter van Sterrenzicht te bewaren, vragen we je om de afsluitingen tussen jouw perceel en andere percelen in streekeigen groenelementen te realiseren. Uiteraard zijn in de voortuin afsluitingen in de vorm van gevelmaterialen toegelaten!

 

Jouw privacy - én die van je buren - wordt gegarandeerd door een zijdelingse perceelgrens van minimum 10 meter. Zo kan elke bewoner van Sterrenzicht genieten van heerlijk zonlicht, én blijft het villapark-karakter verzekerd. De hoofdbestemming van de gebouwen die samen Sterrenzicht zullen vormen is natuurlijk wonen, maar zorgwonen en vrije beroepen of diensten als nevenbestemming zijn eveneens mogelijk! Ook een overdekt terras, tuinmuren om jouw privacy nog beter te garanderen, poolhouse, tuinberging, … zijn toegelaten. En ben jij een echte zwemmer? Laat dan gerust een zwembad aanleggen - zolang het zich op minstens drie meter van de perceelgrens bevindt. Zo creëer jij een stekje dat helemaal naar jouw zin is!

 

 

De bomen en andere mooie gewassen op het niet-bebouwde gedeelte van jouw perceel worden behouden. 10% daarvan mag je natuurlijk gebruiken om een mooie siertuin of grasperk aan te leggen, maar op die manier blijven we het prachtige groen van deze buurt in stand houden! Want wonen in het groen… wie wil dat nu niet?

 

Droom jij ook weg bij het lezen van deze omschrijving én het zien van de prachtige foto’s van dit villapark? Aarzel dan niet om langs te komen op ons lanceringsweekend op vrijdag 17 februari om 19u in de Pits te Heusden-Zolder of contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 011 22 22 95. Ons team helpt jou maar wat graag verder!